Hoida terveyttäsi

Ma 22.8.2011
Suomessa, ehkä muuallakin maailmassa, on totuttu hoitamaan vain sairauksia, ei terveyttä. Ajatellaan, että terveenä kun ollaan, niin sitten ollaan terveitä eikä mietitä, että terveyttäänkin voi hoitaa eli ylläpitää. Jotkut ymmärtävät huolehtia ruokavaliostaan, mutta siihenkin herätään valitettavan usein, vasta kun sairastutaan ja lääkäri antaa yleisohjeita painon alentamisesta yms. Uskotaan, että nykyaikana ruoasta saadaan kaikki tarvittavat ravintoaineet, vaan näin ei ole, jos syödään paljon teollisesti valmistettua ruokaa. Enää ei saada viljastakaan tarvittavia kehon rakennusaineita, vaikka syötäisiinkin täysjyvätuotteita, koska viljaa ei jauheta, kuten ennen vanhaan aina tarpeen mukaan, jolloin se oli tuoretta ja käytettiin samantien ja sisälsi silloin härskiintymättömiä ravintoaineita. Nyt kaupanhyllyltä saa "puhdasta" jauhoa, joka on tosiaan puhdistettu kaikista tarpeellisista, mutta helposti hapettuvista siis härskiintyvistä ravintoaineista. Mutta juuri noita poistettuja ravintoaineita elimistömme tarvitsee.
Tre on tiedemiesten kehittämä juoma, jossa on granaattiomenan, acai-marjan ja vihreän teen terveyttä edistävät ominaisuudet yhdistettynä patentoituun Inlfox -marjasekoitukseen, joka sisältää tummia marjoja – mustikkaa, seljanmarjaa, pensasmustikkaa, karpaloa, mustaherukkaa sekä punaisia ja vihreitä viinirypäleitä. Katso (klikkaa)

Olen ruvennut käyttämään Tre-juomaa. Sitä saa myös minun kauttani, jos innostut asiasta. Voin myös neuvoa, miten sitä voi hankkia tukkuhinnalla.
Lisäksi suomalainen tarvitsee C-, D- ja E-vitamiineja.
Rekisteröityneenä käyttäjänä saan Tre-juoman melkein 8 euroa halvemmalla enkä maksa postikulujakaan.

EDIT: Minulta on kysytty hintaa, joten siitä jotain tässä vielä. Hinnaksi tulee noin 1,50 euroa/päivä. Rekisteröimättömät maksavat 20 % enemmän ja mahdollisesti myös postikulut. Tre-juomapullossa 750 ml ja se riittää lähes kuukaudeksi. Aina ei saa edes kahvikupposta tuolla hinnalla ja Tre-juoma on terveellisempää kuin kahvi. =)

Mukana on tieteellisesti todistettua tehokasta antioksidanttia: resveratroli ja alfalipoiinihappo. Tustustu (klikkaa)
Hyvänmakuinen juoma, josta saat päivittäin terveyttä ylläpitäviä ravintoaineita.

Tästä juomasta kannattaa aloittaa terveytensä hoitaminen ja ylläpitäminen. Lisäksi suomalaisilta puuttuu C-, D- ja E-vitamiineja, joista kerron ehkä lisää myöhemmin.

EDIT: Lisään vielä tuoteselosteen. Noin 15 ml/päivässä riittää.


6 kommenttia:

 1. Peikko ei tiennyt että syöminen on vaarallista. Onkohan se?

  VastaaPoista
 2. Kirjoitin minun viimeisen päivityksen laatikkoon niista kysymistäsi nukeista, vuodatuksessa.

  VastaaPoista
 3. isopeikko, heititpä vaikeen! Olen kuullut, että jotkut kaivavat hautaa hampaillaan ja joku on pullaankin tukehtunut. Toisaalta, jos ei syö, voi käydä kuin mustalaisen hevoselle.

  VastaaPoista
 4. sirkkis, käynpä sieltä kurkkaamassa! ;)

  VastaaPoista
 5. Näinhän se taitaa olla.))
  Pitäisi todella hoitaa terveyttä.

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.