Kuka, mitä, missä, milloin?

Sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Sain Seijastiinalta haasteen vastata neljään kysymykseen:

Kuka, mitä, missä, milloin? 

(Edit:) Eikun viiteen: Mitä mielessä nyt?  :DD

Kiitos haasteesta, vasta nyt ehdin vastaamaan siihen, vaikka sain sen jo maanantaina.


♥♡ Kuka? ♡♥
"Kukin taaplaa tyylillään..."
Ikuinen optimisti, joka lähes aina odottaa tapahtuvaksi jotain ihanaa ja ihmeellistä! Eläinrakas ihmisten tarkkailija, ei mikään erakkoluonne. Rakastan suklaata, kevättä ja kesää, joskus syksyäkin, lemmikinsinistä, sireenien ja lehdokkien tuoksua, kieloja, ruusuja, iiriksiä, pioneja ja runoja. Lapsesta saakka olen lukenut kirjoja, kirjoja, kirjoja... Piirrän, maalaan, kirjoittelen. Tykkään kävelemisestä koiran kanssa luonnossa, kadulla, missä vaan. Uiminen, nukkuminen ja suklaa ovat elämän herkkuja, samoin kuin ystävien seurassa vietetyt hetket. Joskus olen liian ahkera tai laiska. Osaan olla yksin, mutta se ei ole intohimoni. Matkustaminen, elokuvat ja puutarha ovat harrastuksia, joita ilman en haluaisi olla. Minulla on Kaikkivaltias Taivaan Isä, joka tietää kaiken ja auttaa aina. Seuraan Jeesusta ja haluan olla altis opetuslapsi.  

♪♫ Mitä? ♬♪
Pensseli, kynä, sivellin, kamera tai Mac...
Kirjoittaminen on tapani ajatella, puhuminen ei ole parhaita puoliani, vaikka ammatikseni jotenkin lipsahti puhetyöläisen osa äidinkielen ja kuviksenopena. Inhoan kiirettä, juoruja, pahanpuhumista, ilkitöitä. Omat rajani ovat tulleet liian monta kertaa vastaan, mutta olen kai aika sinnikäs.

Missä? ☂☃
Suomessa, Hesassa, maaseudulla, töissä ja kotona...
Tässä maailmassa kiireen ja paineen ja monenlaisen ahdistuksenkin puristuksessa Helsingissä, Suomessa, maaseudulla, auringonpaisteessa ja lumipyryssä, ukkospilven alla ja sateessa, kaikessa elämän melskeessä useimmiten kotona läppärillä kirjoittamassa kaikessa rauhassa Macilla ja valokuvaamassa, piirtämässä tai maalaamassa.

*   Milloin? ★☆*☁
Aamulla, päivällä, illalla ja yölläkin...
Olen iltaihminen, vaikka töihin pitää nousta varhain, tulee usein valvottua. Aamupäivät menevät nopeasti puoliunessa ja virkistyn kummasti iltaa kohden. Nyt tässä sunnuntai-iltana kirjoittelen...

????Mitä mielessä nyt????
Kevättä, kesää, työasioita, mutta myös maaseudun rauhaa...

Odotan kevään edistyvän pian kohti kesää, lumien sulamista ja leppoisia kesäiltoja. Odotan, että saan heittää talviturkin muuallekin kuin maauimalaan. :D Huominen työpäiväkin on jo mielessä. Pakkaaminen ja mahdollisesti jo ensi kesänä muutto maaseudulle. Mielessä ovat myös unelmat rauhallisista eläkepäivistä, jolloin elämä voisi olla muutakin kuin töissä puurtamista. :)

Koska tämä haaste pitää ilmeisesti laittaa eteenpäin, lähetän sen Elegialle, Sirkkikselle, Karkille, Tuulalle ja Sarpulle.

11 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta. Yritän vastata kun huomenissa kokeilen koneen kuvien katoamista etsiä. Jos tuo vaikka yönaikana tulisi yhteistyö haluiseksi.

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta! :D Tähän tartun ehdottomasti :)) Iso lämpöinen halaus!

  VastaaPoista
 3. Mukavaa oli lukea myös sinun vastauksesi tähän haasteeseen:)

  VastaaPoista
 4. Kävin muuten katsomassa hienoja töitäsi muissa blogeissasi.Näin leimasimet-postauksesi korttiblogissasi.Oletko itse tehnyt leimasimia?

  VastaaPoista
 5. Kiitos ,että otit haasteen vastaan.
  Oli kiva lukea, todella!

  Leppoisaa viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Kiitos sirkkis, Karkki ja Yaelian ja seijastiina!

  Yaelian, olen suunnitellut leimasimia, mutta blogissani niitä ei nyt ole nähtävänä.

  VastaaPoista
 7. Kiitokset haasteesta :)) Olen tehnyt jokusen aika sitten, mutta oli ihana kun olin ajatuksissasi :)

  Oli myös tosi kiva lukea sinusta enemmän!

  VastaaPoista
 8. Elämä kuljettaa ja välillä oikoo mutkia, toisinaan jättää suvantokohtaan lillumaan. Kiitos kertomuksesta :)

  VastaaPoista
 9. Elegia ja isopeikko, kiitos kommentista!

  VastaaPoista
 10. Hih, kiitos siis suurkiitos haasteesta, tartun tähän takuulla, olen vaan niin turkasen hidas välillä, kun sata rautaa tulessa :) Ihanat kuvat nuo ylhäällä olevat, niin erilaiset ja raikkaat.

  VastaaPoista
 11. Sarppu: OK. Eihän tuolla asialla mikään tulenpalava kiire ole ja kaikki perustuu vapaaehtoisuuteen! :)

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.