Yöllinen herätys

Lauantai 5. maaliskuuta 2011

Arvatkaas, mihin heräsin viime yönä kesken unieni? Ette ikinä arvaa. LOL

Olin aivan täydessä unessa, näin jotain untakin – en vain muista mitä – ja äkkiä seitsemän kiloa hyppäsi mahani päälle!! Olin kyllä hetkessä hereillä ja vähän kimmastuinkin! Samainen seitsemän kiloa huomasi tehneensä virheen ja hyppäsi pos samantien ja minä nukahdin heti miten uudestaan. Aamulla kyllä nauratti koko juttu!

Kuvassa syyllinen pesee selkäänsä vai näyttäneekö kieltään!

Mukavaa viikonloppua!

11 kommenttia:

 1. Mikä herätys LOL! Mutta tuollaiselle söpöliinille voikin helposti antaa anteeksi..Sehän on suuri kissa,Bambikin painaa vaan vajaa 6 kiloa.

  VastaaPoista
 2. Yaelian, meillä on tosiaan täällä iso karvainen kaveri! Kun sen näkee joka päivä, niin kyllä sitä pitää pikkuisena kisuliinina eikä mitenkään isona. Ehkä se johtuu siitä, että koiramme Nalle Puh painoi 30 kiloa.
  Mikku-kissa täyttää kesän alkaessa 12 vee!

  VastaaPoista
 3. Nätti kissa tuo Mikku! POikani Otto-kissa täyttää ensi kuussa jo 17 vuotta!

  VastaaPoista
 4. Se on ihan syyllisen näköinenkin :)

  VastaaPoista
 5. Yaelian, kissat ovat tosiaan pitkäikäisiä. Eräällä tuttavalla on ainakin 24 vuotta täyttänyt kissa!

  isopeikko: ;D

  VastaaPoista
 6. Minun on pakko pitää ovi kiinni. Tulevat muuten sänkyyn pyörimään. Eilen kuului oven raapimista, kun yritin nukahtaa ja nousin sitten harmissani ylös, mutta kissa olikin jäänyt SISÄpuolelle ja halusi ulos huoneestani : D
  Kaunis kissa sinulla : )

  VastaaPoista
 7. Kyllä sitä varmaan säikähtää kun tuollainen turilus päälle hyppää yöllä.
  Mutta on se ihana ♥
  Minun Peetukissa tykkäs nukkua mun posken vieressä ja aina samalla puolella, ei kovin hygieenistä ,mutta näin me mentiin ♥

  VastaaPoista
 8. Mayo, aikaisemmin meillä oli kissalle ja koiralle täysi porttikielto makuuhuoneeseen. Tytön sairastuttua tämä määräys vähitellen unohdettiin, koska eläimet olivat tytölle niin tärkeitä. Ja nykyisin on enää vain kissa, joka harvoin häiritsee minua öisin.

  VastaaPoista
 9. seijastiina, kyllä tuo kissimirri on kiva lemmikki! Vähemmän siitä on seuraa kuin koirasta, mutta kyllä kissakin on mukava.

  VastaaPoista
 10. Minkin hypin tänään tädin päällä, kun se ei halunnut herätä antamaan aamupalaa.

  Terveisin

  Otto
  ammattikissa

  VastaaPoista
 11. Otto, taitaa teillä kisulaiset olla samat metkut käytössä!

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.