Käydäänpä vielä Kotikadullani Helsingissä

Sunnuntai 20.3.2011

Sattumaako vai viime postaukseni ansiota?  Katsokaapa kuvia, jotka otin eilen lauantaina! Jalkakäytävää tuskin tuntee samaksi, mikä se on ollut pitkän aikaa:

Verrataanpa aikaisempaan kuvaan.
Tähän asti jalkakäytävä näytti tällaiselta (katso 13.3.2011):Lauantaina 19.3.2011 kuvasin yllättävän muutoksen. Lunta satoi taivaalta lisää, mutta oli tehty myös tilaa uudelle lumelle! Jalkakäytävä oli aurattu!  Ja jääkokkareet viety pois!

13 kommenttia:

 1. Kyllä joku luki postauksesi ja rupesi hävettämään, haki työkoneita ja kärräsi lumet pois : D

  VastaaPoista
 2. Hih, minulle tuli sama ajatus kuin Mayolle :D

  VastaaPoista
 3. Mayo ja Elegia, olisiko tosiaan mahdollista, että pikkulinnut olisivat laulaneet?! :D Joka tapauksessa jalkakäytävä näyttää ja on nyt "jalankulkijamyönteisempi"...

  VastaaPoista
 4. On kökkäreet pois vaan taivahalta uuttalunta tullut. Olimme ajelulla katselemassa kuurankukkaista maisemaa. Lunta satoi eilisen päivän ainakin 15 cm. Aurat kulkivat aamusesta ja nyt paikan kunnossa. Joenranta jossa vesi virtasi, oli Saukon jäljet.

  VastaaPoista
 5. No hyvä,että tehtiin tilaa uudella lumelle;D

  VastaaPoista
 6. Ajattelin samaa kuin Yaelian....

  VastaaPoista
 7. sirkkis, Yaelian ja SusuPetal, uutta lunta ja talvi jatkuu. :)

  VastaaPoista
 8. Peikko onkin miettinyt, missä asuu se joku, joka tekee kaikki hommat :)

  VastaaPoista
 9. Nämä ovat kyllä hauskat kuvat :) Vuosi sitten tammikuussa Helsinki oli myös luminen, mutta että nytkin vielä, kevätpäiväntasauksen aikaan, siellä on tällaista...

  Joku sanoi jossain, en tiedä pitääkö paikkansa vai ei, että kaupunki oli katsonut, että tulee halvemmaksi hoitaa itse lumityönsä kuin palkata ulkopuolisia. Sen jälkeen nämä kaksi vuotta ovat osoittaneet, että joku siellä laski väärin. Tai sitten, halpuus saadaan aikaan sillä, että töitä ei tehdä.

  En ole käynyt Siperiassa, mutta vähän tuollaista olen olettanut sikäläisten katujen kunnosta...

  VastaaPoista
 10. Hauskat kuvat!
  Sinulle on haaste blogissani ♥

  VastaaPoista
 11. isopeikko, minä en tiedä, missä se joku asuu! ;D

  mm, Siperian sanotaan opettavan. Mitähän tästä on opittu? Vai onko opittu mitään? :)

  VastaaPoista
 12. Kiitos, seiastiina, yritän :) ottaa haasteen vastaan, mutta en ehkä ennen keskiviikkoa tai torstaita, sillä on vähän kiireitä tässä alkuviikosta. :)

  VastaaPoista
 13. Hei kysyit siitä perhosbaarista.
  En kerkii nyt kirjoittaa, mutta seijastiina blogista löytyy tietoa, kun katsot sivupalkkiin, siellä on tunnisteet, ja niistä löytyy perhosbaari.
  Myös netistä löytyy tietoa, kun vaan kirjoittaa:perhosbaari.
  Mukavaa sunnuntaita, odotan haasteen vastauksia :)

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.