Hallava hevonen?

Kuva: Armon blogi
Lauantai 12.3.2011

Ystäväni Anne Australiasta lähetti minulle jo aikoja sitten eli 14.2.2011 sähköpostissa videon Egyptistä:
http://www.youtube.com/watch?v=eg6TM_QnoJk&feature=related
Tuosta oudosta ilmestyksestä on monia linkkejä youtubessakin. Tässä taitaa olla sama kuin Mellerin ohjelmassa http://www.youtube.com/watch?v=3UKz3GVrHI8&feature=player_detailpage#t=79s

Tänään katsoinkin TV7:n arkistosta Leo Mellerin ohjelman, koska siinä on selitetty tuon hevosen väriä, hallava ja paljon muutakin erikoisista viime aikojen ilmestyksistä
http://www.tv7.fi/vod/player.html?id=13087

Meller puhuu siis tuosta videosta ja kertoo paljon muutakin tuossa jaksossa 476.
Katsoin äsken myös tämän arkistovideon:
http://www.netmission.fi/srk/seinajoki/media/video20110202

Japanin katastrofi, yleensä viimeaikojen maanjäristykset ja tsunamit olivat eilen useiden ystävieni sanomisissa päällimmäisenä. Raamatunkohdista, jossa kerrotaan maanjäristyksistä lopunaikoina on tietysti ollut puhetta myös. Nehän ovat siis Matt. 24:7  ja Mark. 13:8  ja Luuk. 21:11 .


Laitan tähän myös linkit Euroopan maanjäristyksien seuraamiseen ja koko maapallon tilanteeseen: 
Eurooppa http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/recenteqsww/Maps/region/Europe.php ja koko maapallo http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/recenteqsww/
Maapallon kuva tosin ei näkynyt omassa koneessani kuin kysymysmerkkinä. Täytyy tutkia asiaa myöhemmin uudestaan. Otin nämä maanjäristyslinkit täältä.

Nyt täytyy lopettaa tämä postaus, jonka tuo hallava hevonen -asia ja Japanin Tokion tilanne saivat minut kirjoittamaan. Olen menossa ystäväni kanssa tänään Ikeaan ja iltapäivällä on sitten vuorossa pyykkitupa.

Toivotan kaikille rauhallista ja hyvää lauantaita!  Kevät on suurista lätäköistä päätellen tulossa, vaikka eilen satoikin taas lunta Helsingissä.

2 kommenttia:

  1. Aika monta linkkiä :) paljon informaatiota :)

    VastaaPoista
  2. isopeikko, pistin mukaan kaikki linkit, jotka katsoin aamupäivällä. :)

    VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.