Kuvahaaste, 6. kuva, joka on vaatinut varotoimenpiteitä

Sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Ollaan nyt haasteen 6. kuvassa, joka on valitettavasti SENSUROITU! Tai siis onneksi sensuroitu. Kysymys on siis kuvasta, joka saa minut nauramaan. Katsokaas, kuva, joka saa minut nauramaan, on joka-aamuinen peilikuvani!

Tosin on päiviä, jolloin en tiedä, itkisinkö vai nauraisinko tuolle peilistä katsomalleni kuvalle. Olen valinnut naurun.

Tukka. Se on kohta yksi, joka saa minut suorastaan tirskumaan, kunnes saan sen asetelluksi siihen kuntoon, että kehtaan lähteä töihin. Lisääntyviä ryppyjä en enää edes huomaa naururyppyjen alta!

Mutta, ettei kukaan vain kuolisi nauruun tämän 6. kuvan kohdalla, se on nyt varmuuden vuoksi käsittelemättömänä julkaisukiellossa. Sitä saa hieman varovasti vilkaista näin retusoituna. Kannattaa katsoa vain toisella silmällä, kun ei tiedä, jos se vaikka näinkin on vielä kuolettavan vaarallinen!

Nauru pidentää kuulemma ikää, joten saan aina ikälisän joka aamu! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.