Jäätaidetta Narinkkatorilla

Maanantai 21.2.2011


Nämä upeat jääkukkaset pysähdyttivät minut viime keskiviikkona Narinkkatorilla. Työt kuuluivat ranskalaisen kosmetiikkafirman rekvisiittaan. Olimme ystäväni Urpun kanssa juuri olleet ko. firman tapahtumassa Forumissa juomassa alkoholitonta kuohuviiniä lasillisen. Saimme huulirasvapurkin kumpikin lahjaksi, Urpu valitsi kookoksen ja minä  mansikantuoksuisen.


Ilmeisesti ranskalaisfirmalla oli jokin kampanja menossa, koska paikalla oli jäätaiteilija tätä teosta veistämässä. Taitavaa työtä todellakin. 

Pakkasta on ollut jo monta päivää yli -20 astetta. Jos ei olisi näin kylmää, lähtisin Korkeasaareen katselemaan jääveistoskilpailun töitä. Nyt kuitenkin tyydyin tähän taidonnäytteeseen.

12 kommenttia:

 1. Minullakin juuri ny mansikanmakuista huulirasvaa, huulet rohtuu pakkaselle yhtenään.
  Kauniita jääkukkia, ihanat :)

  Mukavaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 2. Voi ompa kauniita kylmänkukkia.

  VastaaPoista
 3. seijastiina, eikö ole ihmeellistä, että ihmiset luovat jäästä noin hienoja veistoksia! Tykkään mansikantuoksusta, vaikka se olisi sitten jotain lisäainettakin!

  sirkkis, eikö olekin harmillista, että nuo kauniit kukat sulavat pois, kun ilmat lämpenevät?!

  VastaaPoista
 4. Marja-Leena, lumihutaleita, lehtiä saat osoitteesta : Falling snow flakes + blogger
  Kopioi ja liitä gadget HTML....

  VastaaPoista
 5. Kyllä onkin kauniita jääveistoksia.

  VastaaPoista
 6. Eikös jokin taho ajattelekin, että vain katoava on oikeaa taidetta. Noita ei ainakaa saa olokammariin näytille :)

  VastaaPoista
 7. seijastiina, kiitos linkistä!

  maiju, eivät ole ihan mitä vaan kukkia, huolella tehtyjä...

  isopeikko, kauneus on katoavaista, sanotaan. ;)

  VastaaPoista
 8. onpas hienot jääkukat! Mikä ranskalainen kosmetiikkafirma panosti noin paljon markkinointiin?

  VastaaPoista
 9. Yaelian, todellakin iso panos Yves Rocherilta. Huomasitko viimeisessä kuvassa on se firman nimikin "ikuistettuna" jäähän. :)

  VastaaPoista
 10. On todellakin kauniita jääkukkia,veistettynä..Mestaritekijä kyseessä,ihailtavaa ja lumoavaa♥,tuttu firma,sieltä tulloo tilattua aika usein:D
  Mukavaa Keskiviikkoa sinulle

  VastaaPoista
 11. Onpa upeita teoksia. Joskus nähdessäni näitä tällaisia taideteoksia olen miettinyt, että on sääli, että ne sulaa.....varsinkin niitä isoja taideteoksia - monen tunnin homma ja lätäkkö vain jää - nyt on niin kovat pakkaset, että nuo säilynevät pitkään :)
  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 12. Tansku, kiva että käväisit! Taitaa olla monelle suomalaiselle tuttu firma, on se niin kauan täällä Suomessa toiminut. Mukavaa päivää Sinulle myös!

  Ritva, kyllä minuakin surettaa tuo lätäköksi muuttuminen. Lumiukotkin sulavat auringossa! Vaan onhan niistä hetki iloa näin kovilla pakkasilla Helsingissäkin, missä harvoin eletään näin kylmiä aikoja! Hyvää keskiviikon jatkoa Sinulle!

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.