Eilisen posti

Keskiviikkona 23. helmikuuta 2011


Nyt esittelen teille eilisen postini, joka oli todella erikoinen tavalliseen arkipäivän postiin verrattuna! Ensinnäkin posti toi minulle Leena Lumin blogista voittamani kirjan Herkuttele huoletta! Mukana oli myös ihana pioni-kortti. Kiitos Leena!

Sitten postin joukossa oli Cityshoppari-kortti 2011, jonka ostamista vuoden alussa olin jo miettinyt. Sain sen Fot:ista, sillä kuulun Freelance graafikoihin.

Lisäksi apteekki lähetti minulle uuden Uniikkikortin, jolla pitäisi saada jotain alennuksia (ei lääkkeistä), kun ostan vitamiinit, hammasharjat yms. sieltä.

Jotta lahjaposti olisi täydellinen, sain vielä mainoslahjoja: Avotakka laittoi kuivamustekynän, jos vaikka tarttuisinn kirjeen mukana tulleeseen tilauskuponkitarjoukseen ja Eeva lehti toivoi samaa, kun laittoivat mainoskirjeessään minulle meikkisiveltimen!

Tässä eilisen posti, ei ainuttakaan laskua! :D Todella erikoinen postipäivä! Harvoin yleensä voitan mitään ja lahjojakin saan pääasiassa vain jouluna.

7 kommenttia:

 1. Nyt voit sitten herkutella oikein kunnolla,tuolta kirjasta löytyy taatusti hyviä ohjeita.:)
  Mukavaa alkavaa viikonloppua

  VastaaPoista
 2. Olipa sinullakin mukava postipäivä.
  Laskuttomat päivät on kivoja ja tuollaiset yllätys päivät,kuten sinullakin oli, ovat vertaansa vailla.

  Kivoja juttuja posti toikin :)

  Iloista torstaita, meillä ei vielä posti olekaan käynyt ;D

  VastaaPoista
 3. Tansku, kirjassa luvataan jopa laihtumista herkuttelujen avulla! :) Onneksi viikonloppu ei ala ihan vielä, se tietää tämän hiihtolomaviikonloppua. ;D

  seijastiina, kyllä tuollainen posti ilahduttaa! Mukavaa torstaita Sinullekin! :)

  VastaaPoista
 4. Olipa ihanaa postia! Ja onnittelut vielä tuosta voitosta Leenan blogissa!

  VastaaPoista
 5. Päivät ovat ihan erilaisia. Onneksi joka päivä ei tule kynää postiluukusta :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä mielestäni yksi päivän kohokohta on postipoika. Ei ne laskut sitä iloa tuo vaan juuri se muu posti. Entisaikaan sai paljon postia kun se oli tapa. Nyt vain postikorttiihmiset muistaa ja sitten nuo mainostajat. Minulla on tapana lukea jopa kaikki mainoksetkin. Yksi hyvä puoli on kun saa todeta ilman tuotakin tulen toimeen. Ilman ystävien posti en tule toimeen ;)

  VastaaPoista
 7. Yaelian, kiitos! :)

  isopeikko, kyllä niitä kyniäkin voisi tulla vaikka joka päivä, mutta sitten niiden kanssa olisikin helisemässä, jollei heti lahjoittelisi niitä eteenpäin... :D

  sirkkis, ystäviltä saatu posti on parasta. Nykyisin vaan harvat enää kirjoittelevat muuta kuin tekstiviestejä ja s-postia. Postikortteja sentään joskus. Olen erään ystävän kanssa yritellyt viritellä kirjepostia, mutta paremmin toimii postikorttiyhteys kahden muun ystävän kanssa.

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.