Keväänmerkkejä

Lauantai 5.2.2011


Keväänmerkkejä on kovasti haeskeltu Lauantaikamman Kevätkammassa jo jonkin aikaa. Otin tämän kuvan jo eilen ja tarkoitus oli laittaa se viikon haasteeseen, mutta jotenkin se nettailu sitten jäi. Kuluvan viikon teemana on kuvata sama kohde, jota ollaan kuvattu tammikuussa, joten kuvaan kyseisen paikan lähiaikoina ja laitan sen sitten valokuvausblogiini. Aikaisemmat Kevätkampakuvani ovat täällä.


Jonkinlaisena keväänmerkkinä voisi olla tämäkin helsinkiläisen bussin kylkeen laitettu teksti: "Tässä bussissa on rakastuttu", vaikka mielestäni rakkaus voi syttyä minä vuodenaikana tahansa missä tahansa. :)

7 kommenttia:

 1. Uskon, että bussissa on suurempi todennäköisyys rakastua kuin jossakin muualla. Varmaankin tuon mainoksen innoittamana on jokin oikea tarina takana : )

  Kiva, kun näytit, ei tarvitse mennäkään Helsinkiin.

  VastaaPoista
 2. Hauska mainos bussin kyljessä ♥♥

  Leppoisaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
 3. Mayo, tule vaan Helsinkiin rakastumaan. Voihan sitä rakastua Helsinkiin, jos kumppani on jo aikaisemmin löytynyt. ;)

  VastaaPoista
 4. seijastiina, hauska tuo mainos on minustakin! Leppoisaa sunnuntaita myös Sinulle!

  VastaaPoista
 5. Hauska teksti tuossa bussissa.Helsingissä itse asiassa viimeksi rakastuinkin.....kun eksä tuli sinne työn merkeissä..

  VastaaPoista
 6. "Linja-autossa on tunnelmaa, linja-autossa matka katkeaa, linja-autossa on hauska matkustaa..."

  Minkähän takia linjureita sanotaan busseiksi?

  VastaaPoista
 7. Yaelian, kiva että tuo kuva toi myös mukavia muistoja mieleen!

  isopeikko, suomalaisen suussa varmaan "pussi". Linjuriksi noita kulkuneuvoja sanottiin minun lapsuudessani turunpuolessa... :D

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.