Sukututkimusta

Ma 22.7.2013

Olen taas viime aikoina ollut innostunut sukututkimusasioista. Isäni suvusta tosin en ole päässyt kovinkaan pitkälle, mutta molempien isoäitieni sukuja on tutkittu enemmän ja heidän kohdallaan ollaan jossain 1600-luvun paikkeilla.

Valtavasti ihmisiä on noissa kuvioissa. Isäni äidinkin sukututkimuksessa on noin 20 000 nimeä. Äitini äidin sukua on tutkittu niin, että julkaisuun olisi jo 1800 sivua. Harmi vain, että noista kaukaisemmista sukupolvista ei tiedetä kuin syntymä- ja kuolinajat jos niitäkään.

Vanha postikortti Koivistolta.

Molemmat vanhempani olivat Karjalan kannakselta. Hauskaa, että Facebookissa on useita noiden alueiden ryhmiä. Pari kaukaista serkkuakin olen sitä kautta jo löytänyt, eli parit kasvot ovat nyt uudemmassakin sukujen nimilistassa.

Vanha postikortti Uudeltakirkolta.

Isäni suku on Uudeltakirkolta ja äitini suku Koivistolta. Isäni lapsuuskoti oli Inon kylässä ja äitini Humaljoella. Molempien vanhempieni kotipaikoilla olen käynyt.

Uudenkirkon ja Koiviston LINKKEJÄ:
http://www.karjalanliitto.fi/
http://www.uusikirkko.eu/ino.pdf
http://www.uusikirkko.eu/ino.htm
http://www.koivistolaiset.net/
http://www.karjalanliitto.fi/index.phtml?s=186
http://fi.wikipedia.org/wiki/Koivisto_(Leningradin_alue)


2 kommenttia:

  1. Marja-Leena, olet siis karjalainen sukujuuriltasi:)

    Paljon onnea ja menestystä sukujuuriesi etsimisessä. Tuokin on aika paljon, että 1600-luvulle olet päässyt...

    Hyvää viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.