Kaikesta huolimatta kevät on tulossa

La 6.4.2013

Viikko sitten pääsiäisenä siirryttiin kesäaikaan ja kaikesta huomaa, että talvi on väistymässä. Tänään iltakin oli aika leuto. Yöpakkasetkin toivottavasti alkavat jo hellittää. Katselin tähän aikaan vuotta ottamiani valokuvia viime ja edellisvuodelta ja samanlaiselta melkein näyttää. Eikö vain?

Tämän kuvan olen ottanut 4.4.2011:

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Tämän kuvan otin 3.4.2012:

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Tämä kuva on edellispäiväinen. Otin sen torstai-iltana 4.4.2013:

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Kaikissa kuvissa on kotikatuni. Näiden kuvien perusteella kevään edistymisessä ei näyttäisi olevan paljonkaan eroa näinä vuosina. Jotenkin mielikuvani on toissa keväästä kuitenkin erilainen. Muistaisin silloin kevään olleen jo tähän aikaan paljon pidemmällä.


8 kommenttia:

 1. Minökin eilen katselin edellisvuosien samanpäivän
  kuvia ja tuli mieleen, olenko jo odottanut kevättä turhan aikaisin, niin samalaista maisemaa siellä näkyi. Kuvat ei valehtele mutta mieli saattaa muistaa väärin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kyllä joskus talvi tuntuu toivottoman pitkältä. Ehkä kumpikin olemme tänä kevättalvena olleet kärsimättömämpiä kesän odotuksessa.

   Poista
 2. Mieli aina ajattelee, että ennen - vaikka vain vuosi sitten - oli paremmin. Mutta selvät todisteet kertovat muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan muistamme mieluummin parempaa kuin on ollutkaan!

   Poista
 3. Enpäs muistanutkaan että viime vuonnakin kevät tuli niin myöhään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan hyvin yhden opiskeluvuosieni kevään, jolloin jo maaliskuun puolivälissä saattoi kulkea pikkutakissa ja bleiserissä! Nyt ehkä vappuna?

   Poista
 4. Kyllä minullakin on sellainen tunne, että kevät oli viime vuotena aikaisemmassa. Mutta valokuvistahan sen näkee, mikä on totta...:)))

  Oikein hyvää viikon alkua, Marja-Leena.<33333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Hyvää alkavaa viikkoa!

   Poista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.