Hälsan kök - ja Buzzador-juttuja

Ke 24.4.2013

Elämä on täynnä haasteita, hyviä ja huonoja. Tänään kohdallani on yksi hauskimmista! Lähdin jokin aika sitten Buzzador-kampanjoihin mukaan ja nyt olen testaamassa kasvisruokaa. 

Kuva: Hälsans kök
Tänään edessä on kasvisruokamaistiaiset yhdessä Paulan, Raijan ja Jaanan kanssa! Sen verran minua jännittää tämä tilanne, että kutsun Sinutkin jännitämään yhdessä kanssani! Ylläoleva kuva ei siis ole minun ottamani, mutta tarjoan sen kuvamaistiaisena nyt teillekin, ennen kuin saan tänne itse ottamani kuvat... 
"Kaikki Hälsans Kök -tuotteet ovat kasvisperäisiä ja pääosin ovo-vegetaarisia, eli kasvisten lisäksi tuotteet sisältävät myös kananmunaa. Ne ovat täysin lihattomia, mutta koostumukseltaan ja maultaan lihankaltaisia ja sopivat näin loistavasti myös ei-kasvissyöjän ruokavalioon. Hyvää ja terveellistä ruokahalua!"  

Muistat ehkä, kun 17.4. kerroin aloittaneeni buzzadorina? Silloin en tiennyt, että Hälsan kök-sivulla on menossa hieno kampanja eli kun ostat kolme mitä tahansa Hälsan kök -tuotetta, saat valita itsellesi jonkin kolmesta lehdestä Kauneus&terveys, Trendi, Voi hyvin 3 kuukaudeksi kotiin toimitettuna (ikävä kyllä vain Suomen osoitteeseen)! Leikkaa pakkauksista viivakoodit talteen ja lähetäne osoitteeseen: FoodBrands Nordic Oy, Päiväläisentie 2, 00390 Helsinki. Tarkemmat ohjeet täällä: http://www.halsanskok.fi/tivall.asp?id=18
Jos haluat mukaan Buzzador-toimintaan, niin laitan tähän vielä ohjeet:

Jos Sinäkin haluat lähteä kokeilemaan eri tuotteita, niin Buzzadoriksi liittyminen on helppoa. 
Lähetä sähköpostiviesti, jossa on teksti ”Finland Marjohellevi” osoitteeseenregister@buzzador.com tai tekstiviesti, jossa on teksti ”Buzzador Marjohellevi”, numeroon+4560991000. Tekstiviestin lähetys maksaa normaalin tekstiviestihinnan Tanskaan. Lisätietoja hinnoista saat operaattoriltasi.
  
Tuo Marjohellevi olen siis minä. :) Käytin tuota nimimerkkiä teinityttönä kirjoitellessani nuorten lehtiin. Silloin kun lähdin tuohon Buzzador-kisaan, piti äkkiä keksiä joku nimimerkki ja niin sitten tempaisin tuon nimimerkin "takaraivostani"! :) 8 kommenttia:

 1. mieki kävin ostaa tänään nämä tuotteet..meidän prismassa niitä olikin aikamoinen läjä saatavilla eri vaihtoehtoja ja iski oikein valinnan vaikeus. kolme pakettia nappasin ja lehdenkin meinaan tilata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Prismassa noita pakasteita on tosiaan monenlaisia!

   Poista
 2. kyllä sinä olet ahkera joka suuntaan.. duunia riittää.. onnea uudelle sivullesi.. muistin että olet hyvin taitava näissä atk asioissa.. kun minulla on ongelma.. olen tehnyt kai jonkun mokan jossain vaiheessa. minun sivuni eivät ole päivittyneet lukijoilleni yli 5 viikkoon. se on ikävää kun ystävät luulevat että olen lopettanut vaikka harrastan yhä, tosin nyt sairaana vähän vähemmän ja väsymys on myös aika voimakasta.. jos tiedät jonkin neuvon miten sivut saa aktiiviseksi päivityksen suhteen niin vastaa minun sähköpostiin kmtupala@gmail.com kiittäen kaisu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minusta blogisi näyttävät päivittyvän. Jos tarkoitat video ja sitä kuvablogia, niin ne ovat varmaan niin täynnä kuvia, että Blogger ei enää anna niihin lisätilaa. Olet varmaan saanut siitä ilmoituksen jossain vaiheessa. Laitoin jo s-postia.

   Poista
 3. Kiitos postauksesta, Marja-Liisa!
  En liity teidän Buzzadorien joukkoon, asun kaukana Joensuusta ja käyn vain harvoin siellä. Lehdentilaajille annoin kiellon, ja ovat muutaman viikon olleet soittelematta.

  Mutta kiva kun kerroit harrastuksistasi..;))
  Leppoisaa viikonloppua sinulle, Marja-Leena.<33333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aili! Hyvää loppuviikkoa myös Sinulle! Harrastuksissahan riittää, asui sitten missä vaan!

   Poista
 4. ♥ Oikein mukavaa Vappua!

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.