Suklaalevyjen voittajat

To 1.9.2011

Kuva: Fazer
Tänään koitti sitten se päivä, jolloin suomalaisten suklaalevyjen voittajat arvottiin. Annoin numeron kommenttijärjestyksessä arvontaan osallistuville. Jos arpoja oli useampia, laitoin tällä kertaa numerot peräkänaa. Soitin sitten ystävälleni, joka elää täysin tietokonemaailman ulkopuolella ja pyysin häntä sanomaan kolme numeroa yhden ja viidentoista väliltä ko. luvut mukaan lukien. Hän sanoi ensin numeron 12 ja se oli aikatherinella, ja sitten ystäväni sanoi numeron 7, joka oli sylvillä ja kolmanneksi hän sanoi numeron 4, joka oli sirkkiksellä.

Kaikki kolme saavat siis Fazerin sinisen suklaalevyn valintansa mukaan! Onnittelut! Ilmoittakaa osoitteenne s-postiini ja kertokaa, minkä Fazerin  200 g:n suklaalevyistä haluatte.

5 kommenttia:

 1. olipas se onnetar kerrankin suotuisa, minun pikkuiset lapsenlapset on niitä suklaan syöjiä, joten se punavalkoinen karkki suklaa on ykkös toive, mutta kaikki tavallisetkin kelpaa.. lähetän osoitteeni sähköpostilla..kiitos .
  minä kävin taas tänään salilla otin vähän varovasti, kun eilen meni päivä pipariksi, kun oli vähän rytmihäiriötä.. tänään on taas kaikki hyvin.. se pitää tuo kuntoilukin olla jossain rajoissa.. tein tiistaina ihan liian pitkän ohjelman..niinpä sitä järkeä vaan rukoilen vähän kaikkeen tohinaan

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka iloinen olenkaan ja kiitos Marja-Leena.Uskomatonta että minä.

  VastaaPoista
 3. Oi,, kiitos paljon Marja-Leena.
  Onniko potkasi minua.
  Oi minulle kelpaa mikä vaan noista.
  Kiitos, laitan osoitteen.

  VastaaPoista
 4. Suklaa voikin olla hyvää. Mutta mistä tietää mikä niistä on parasta?

  VastaaPoista
 5. Herkullisia palkintoja, on siinä ollut voittajilla suu makeana, onnittelut heille ♥
  Sinulle oikein ihanaa ja värikästä syksyä Marja-Leena ♥

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.