Blogiystävyyttä tunnustuksen muodossa

Su 25.9.2011
Kiitos sylville! Sain häneltä tällaisen tunnustuksen ystävän lahjana:

"Ystävyys on akku elämän arjessa!"
"Ystävyys ja ystävät, myös kaikki blogiystävät, ne on vain niin elämän suola, ilo ja kaikkea millä ihminen pääsee jo pitkälle, vaikka elo muuten olisi kurjaa. Huolet tuntuvat pieniltä, varsinkin kun pieni ihminen löytää ystävyyden avaimet, niitä pitkään kaivattuaan. Täällä blogimaailmassa olen saanut tuon myös nähdä ja se tuntui NIIN hyvältä, kun ystäviä löytyy pienelle ihmiselle. Mieleni on keveä ja aurinkoinen, vaikka hetkeä aikaisemmin olin tuoliin lysähtänyt elon murheiden kasaannuttua. Sitä tämä elämä on...vuoristorataa" ♥
Tämän tunnustuksen halua ylläolevine saatesanoineen antaa seuraaville blogeille ja heidän kirjoittajilleen:
Appelsiinipuun alla, Taidetta ja ajatuksia, Sirkan Blogi (tai Sirkan kuvat) ja Seijastiinan mietteitä

Voit antaa tämän tunnustuksen eteenpäin, kenelle tahansa,ystävyyden osoituksena jos haluat mutta muista säännöt! Eli kerrot mistä olet tämän saanut jne...kyllä te tiedätte

HUOM! Kuvan saa tuikkivana täältä.
Kuvan teksti:

4 kommenttia:

 1. Kiitos! Tuo on aika ihastuttava tunnustus:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos tunnustuksesta! Tarkoititko sen Sirkan blogille vai Sirkan Kuville:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Marleena. Ihana yllätys.

  VastaaPoista
 4. Olkaatte hyvät kaikki blogiystäväni yaelian, Sirkka ja Sirkkis!

  Sirkka, Sirkan Blogille, mutta kun yritin mennä sille sivulle, tietokone ilmoitti sivullasi olevan jonkin haittaohjelman ja piti perääntyä. Nyt tänään pääsin tuolle sivulle eikä haittaohjelmasta tullut varotusta.

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.