Julkkisten bongailua ja hiusmuotia

Ti 6.9.2011
Tänään käväisin töitten jälkeen ilman enempiä suunnitelmia Akateemisessa kirjakaupassa ja paikalla pyöri jälleen show kirjallisuuden rintamalla. Tulin sen verran myöhään, etten kuullut haastatteluja. Viimeisenä estraadilla ollut julkisuuden henkilö itse Eestin eli Viron presidentti Toomas Hendrik Ilves oli kirjoittamassa nimikirjoituksiaan uusimpaan kirjaansa Omalla äänellä ja pitkä jono sinne kiemurteli kirjakaupan reunoilla.

Kuva: ©Marleena
Kuva: ©Marleena
Kuva: ©Marleena
Samassa paikassa bongasin myös kirjaostoksilla olevan suomalaisille sangen tutun vauraannäköisen isokenkäisen eläkeläismiehen. Hänkin kävi hakemassa nimikirjoituksen – jonon ohi tietysti.
Sain jonkinlaisen kuvan kännykälläni herrojen nopeasti ohi kiitäneestä kättelyhetkestä. Tämä isokokoinen suomalaismies maksoi kirjansa kassalla toisten tapaan ja pääsi hänkin vielä antamaan nimikirjoituksensa parille pyytelijälle.

Kuva: ©Marleena
Kuva:©Marleena
Eesti on tänään myös edustamassa muotia blogissani eli viikon 36 muotikuvassa näemme viimeisintä muotia hiusmaailmasta. Tätä suoraa otsatukkaa on jo nähty monissa syksyn mainoksissa, joten en tiedä mistä tämä hiusmuoti on alunperin lähtöisin. Onko se Pariisin muotimaailmasta vai suomalaisvirolainen ilmiö. Jotenkin epäilen idean olevan lähtöisin tuolta suuresta maailmasta. ;)
Tämä kuvan vaalea nainen on kuitenkin naapuristamme Eestistä tai kuten nykyisin siis sanotaan, Virosta.

Kuva: ©Marleena
Juuri ja juuri tässä asussa vielä tänään tarkenikin. Eilen meillä oli suomalaisittain suorastaan helle: yli +20 Celsius-astetta, ja ihmiset aukoivat ikkunoita kaikista kulkuneuvoista. Illemmalla oli sitten aika kalseaa matkustaa samoissa vaunuissa, kun päivällä avatut ikkunat olivat unohtuneet auki ja ilma oli iltaa kohden viilennyt. Tänään satoi aika rankasti päivällä, mutta ilma ei silti onneksi kuitenkaan muuttunut kovin kylmäksi. Iltakin oli aika lämmin, alle 20 plusastetta kuitenkin.

2 kommenttia:

  1. On epistä mennä jonojen ohitse, vaikka olisi herra isoherra. Peikon miälestä on. Mutta hyvin pongattu :)

    VastaaPoista
  2. Tiedätkös, isopeikko, kengänkoko on monesti ratkaiseva tekijä asiassa kuin asiassa. Oletkos Sinä isokenkäinen peikko?

    VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.