Aikapulasta yms.

Ke 12.2.2014

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen

Viime aikoina olen taas kärsinyt aikapulasta s.o. siitä, että 24 tuntia vuorokaudessa ei tunnu riittävän mihinkään. Aina on joko kiire töihin tai kiire hoitamaan joku asia tai sitten ihan kiire muuten vaan. :) Blogia ei kerkiä päivittää, lukemattomien kirjojen pino kasvaa, tekemättömien töiden pino kasvaa, ei ehdi sitä, ei ehdi tätä... Valvon liikaa tai aina nukuttaa... HUH! Onkohan kellään muulla tällaista?

Työpäivän jälkeen. Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Blogia olen kirjoittanut viimeksi yli viikko sitten. Katsotaanpa, olen päättänyt pitää mukavien asioiden listaa. Viime viikon maanantaille voisin kirjata mukavana asiana Israel-illan, jossa olin mukana. Ai, niin viime viikon maanantaista jo kirjoitinkin! No, sitten viime viikon tiistaista laittaisin etusijalle seurakuntakokouksen, joka oli todella virkistävä. Keskiviikona hieno kokemus oli olla taas opettamassa valmistavan luokan lapsia. On aina mielenkiintoista tavata ihmisiä, jotka osaavat jopa kolmea kieltä! Näillä pikkuisilla suomi on vielä hieman hakusessa, mutta monet ovat siinäkin jo päässeet alkeita pitemmälle ja siirtyminen tavalliseen luokkaan on pian mahdollinen.

Torstaina löysin kolme mielenkiintoista kirjaa alennusmyynnistä: 1) Walter Isaacson: Steve Jobs, yli 600-sivuinen Seven-pokkari – teksti jotain 7 pisteen tihrustettavaa!!! – hinta 4,90 e. 2) Ladislaus Löb: Sopimus Saatanan kanssa, Like-pokkari myös 4,90 e. Takakannen teksti: "Rezsö Kasztnet pelasti 1700 unkarinjuutalaista natsien joukkotuholta neuvottelemalla paholaismaisen Adolf Eichmannin kanssa. Yksi pelastuneista oli 11-vuotias Ladislaus Löb. Tämä kirja on sekä Löbin että Unkarin Schindleriksi nimitetyn Kaztnerin tarina." 3) Susanna Alakoski: Hyvää vanghilaa toivoo Jenna, atschi-pokkari 4,90 e ja 4) Regina Rask: Jouluihminen, Seven-pokkari 4,90 e. Näiden lukemista en ole vielä ehtinyt aloittaa. Näistä kirjoitan sitten luettuani varmaan taas kirjablogissani Marja-Leenan kirjahylly.

Perjantaina tyttöjen käsityötunnilla teimme lisätöinä kirjanmerkkejä. Niitä innostuin tekemään enemmänkin sitten itsekseni. Hyviä ystävänpäivän lahjoja. :) Niistä ehkä myöhemmin lisää.

Lauantaina sain pitkästä aikaa käytyä uimahallissa. Pitää taas ottaa tavaksi. Uiminen on ollut yksi tärkeimmistä harrastuksistani, mutta polveni kipeytymisen jälkeen se harrastus on ollut paitsiossa, koska uimahallin vesi, vaikka onkin lämmintä, aiheutti polvisärkyä. Ehkä polveni ei enää reagoi samalla tavalla veden viileyteen, joten pitää uusia tuo uimassa käyntitapa!

Sunnuntaina tapasin ystäviäni ja kävimme Pointissa Vantaalla Kotikirkon kokouksessa kuuntelemassa Reinhard Ulonskaa. Maanantaina, tällä viikolla Israelilta oli aivan ainutlaatuinen ja siellä oli mukana vieraita romaniasta ja Unkarista. Eilen tiistaina sijaistin yhtä opettajaa, jonka luokka oli aiheuttaa minulle harmaita hiuksia, niin mahdottoman eläväistä porukkaa nuo lapset ovat. Kokemuksen kirjaan kuitenkin mukavien asioiden puolelle! :) Kuvassa kuvistunnin tuotantoa:


 Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Tänään keskiviikkona olen ollut hieman kipeä ja levännyt koko päivän. Joskus lepääminen on hyvä asia. Enköhän taas huomenna ole kunnossa töitä jatkamaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.