Ihana kevät on vihdoinkin tullut!

Pe 24.5.2013

Saimme hiukan sadettakin ja niin on kevät paukahtanut päälle oikein vauhdilla! Kielotkin ovat jo kukassa, vaikka useimmiten muistan niiden kukkineen vasta joskus juhannuksen aikoihin.

Tämä kukkaloisto on Espan puistosta. Kuvassa ei näytä niin upealta kuin paikan päällä.

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Kukat ovat tämän patsaan juurelta. Otin kuvan mennessäni kotiin viime tiistaina Filaysonin ystäväillasta siinä kahdeksan aikoihin illalla. Olin noussut aamulla ennen kuutta, oma työni on pääasiassa seisomista lähes paikallaan, vaikka puhetyöläinen olenkin ja tuona päivänä olin kyllä niin väsyksissä, että jaksoin ottaa kotiin mennessä vain pari kuvaa. Taivas oli jo pilvessä ja enteili sadetta seuraavaksi päiväksi niin kuin sitten kävikin:

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen

Ohitin Runebergin selkäpuolelta, enkä jaksanut edes kiertää patsaan toiselle puolelle! Tuosta kuvasta ei tosiaan näy, miten kaunis kukkameri lainehti patsaan ympärillä.

Ihmiset ovat jo aivan kesämielellä vaatetusta myöten. Ihanaa aikaa tämä keväinen alkukesä! Bloginkin päivitys on jäänyt heikommalle, mutta en minä kirjoittamista aio jättää. Välillä on hyvä pitää vähän taukojakin. Melkein joka illallekin on vähän väliä jotain ohjelmaa kuten myös viikonloppuisin.

Olen myös kovasti odotellut yhteydenottoa 5-vuotisarvontani voittajalta. Tutkailin roskapostitkin. Näkyi olevan jotain 1600 roskapostia taas (kuukaudessa siis), mutta eipä ollut sielläkään mitään 16.5. jälkeen tulleissa viesteissä. Siispä uusi arvonta, kuten lupasin, jos voittajasta ei kuulu mitään viikon kuluessa.

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen

Uudessa arvonnassa blogini 5-vuotisarvonnan paketti siirtyi sitten marikalle! Toivottavasti tästä on iloa hänelle! Marika, ilmoitathan itsestäsi minulle viikon kuluessa, ettei arvontaa tarvitse enää uusia!


13 kommenttia:

 1. Kyllä on kaunista Espalla! Kunhan kaikki saisi olla rauhassa ettei kukaan niitä tuhoaisi. On ihanaa kun kaupungeissa on noita keitaita joissa silmä lepää.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kaunista.Onnea voittajalle ♥

  VastaaPoista
 3. Hienoa että kaupunki hoitaa sinun kukkamaasi, ihana kukkapenkki on!
  Onnea arvonnan voittajalle!
  Oikein ihastuttavaa viikonloppua, Marja-Leena.<33333

  VastaaPoista
 4. Vauuu !o: laittelenko sulle sähköpostilla yhteystietoja vai kuinka? :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, odottelen sähköpostiini (katso yhteystietoni sivupalkissa) yhteystietojasi!

   Poista
  2. Nyt on sulla yksi uusi sähköposti odottelemassa!

   Poista
  3. Ollut hieman tohinaa tässä. Yritän postittaa heti alkuviikosta. Hyvää viikonloppua!

   Poista
 5. siniset helmililjat ovat kauniita..Marika saa makeeta, onnea hänelle..ja seesteistä sunnuntaita Marjaleenalle

  VastaaPoista
 6. Onnea voittajalle! Ja ihanan näköistä nyt on Helsingissä kun on vihreää:)

  VastaaPoista
 7. Onnea voittajalle.
  En kyllä ollenkaan nähnyt arvontasivua. Ihmattelin että etkö ollenkaan arvo.
  Hyvää viikonloppua sinulle!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvoin kyllä aika lailla myöhässä:
   http://marjaleenakirjoittelee.blogspot.fi/2013/05/miesten-hiusmuoti.html

   Mutta pidin arvontatietoa pitkään näkyvissä blogin oikealla puolella sivupalkissa. Totta puhuen kokeilin, käyvätkö ihmiset lainkaan lukemassa blogiani. Saitko muuten sen s-postissa lähettämäni viestin? Siis sukumme Sirkiöistä tehdyn nimilistan muine laajoine nimitietoineen?

   Poista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.