Hyvää pääsiäislauantaita!

La 30.3.2013

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Omat ohra- ja rairuohoviljelykseni jäivät tänä pääsiäisenä taas vaihteeksi tekemättä, mutta tarjoilen teille nyt pari kuvaa eräältä opehuoneen pöydältä. Herneen varsia syötäväksi, olkaa hyvä!

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Otin kuvan jollain välitunnilla, jolloin pöytä oli kaikkea muuta kuin järjestyksessä! Yritin rajauksella siistiä pöytää, onnistumatta. :) Vai mitä mieltä olette, tässä kuva koko komeudessaan kaikkine papereineen päivineen:


Myöhemmin yritin ottaa vielä hieman asetellumman kuvan:

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Kuvassa näkyvät herneenvarsien takana myös noita-akat, joita oli myytävänä nuorten mielenterveystyön tukemiseksi. Jokunen oli kyllä mennyt kaupaksikin hyvän asian hyväksi melko korkeasta hinnasta huolimatta (isot 16 euroa, hieman pienemmät 13 euroa), mutta luulenpa, että jokin muu pääsiäisaihe olisi mennyt paremmin kaupaksi. Noitaa en minäkään halunnut ostaa. Kotiin lähtiessäni huomasin, että moni oli napsinut herneenvarsia suuhunsa sänkien lisääntymisestä päätellen. :)

Lähden nyt uimaan. Läheinen uimahalli on koko pääsiäisen normaalisti auki, paitsi eilen pitkänäperjantaina.

Tämän kauniin vanhan kortin myötä toivotan teille kaikille oikein hyvää pääsiäisen jatkoa! Toivottavasti krookukset kukkivat Suomessakin pian!8 kommenttia:

 1. Herneen varret ovat minusta melkein kaikkein parhaimmat syötävät versot.Pitääkin laittaa sellaisia kasvamaan.Ilosta pääsiäistä Marja-Leena!

  VastaaPoista
 2. Minäkin tykkään herneenversoista, ihanaa salaattia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä taas laittaa kotiinkin herneitä versomaan!

   Poista
 3. ihania nuo herneenvarret..:)))

  Oikein hyvää pääsiäistä sinulle, Marja-Leena.<33333

  VastaaPoista
 4. ♥ mahtavan hienot herneen varret! Mukavaa tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä muistaa kasvattaa noita herneenversoja! Kiitos! Nyt toivotan hyvää keskiviikkoa!

   Poista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.