Hyvää naistenpäivää!

Pe 8.3.2013Helsingissä sataa taas lunta ja eilen simahti tietokoneeni ohjauslevy eli on pakko viedä koko kone korjattavaksi. Saa nähdä koska se tulee kuntoon. Ja mitä korjaus maksaakaan!!? Minulla on Mac-läppäri ja se on tähän asti palvellut hyvin.
Tulin työväenopistolle Ainoon kirjoittelemaan tätä postausta. Jos minusta ei kuulu vähään aikaan, syyn tiedätte.

Kaikesta huolimatta: HYVÄÄ NAISTENPÄIVÄÄ!

12 kommenttia:

 1. Hyvää naistenpäivää myös Sinulle! Keskellä Suomea paistaa aurinko, mutta viima tekee kelistä hyytävän. Kevät etenee kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Piipe! Naistenpäivän sää oli Helsingissä aika erikoinen: kaksi tuntia kovaa lumipyryä, niin että tuli kolareitakin ilmeisesti sen takia liikenteessä ja sitten ilma muuttui kauniiksi ja aurinkoiseksi myöhemmin iltapäivällä!

   Poista
 2. Oikein hyvää naistenpäivää, Marja-Leena.<3333
  Minullekin tuli konevaihdos ihan yht'äkkiä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pärjään sittenkin vielä tämän MacBookPron kanssa. Ohjainlevy toimii vain osittain, mutta sitä ei ilmeisesti kannata korjata, koska se tulisi liian kalliiksi. Tällä kertaa selvisin tilanteesta ostamalla hiiren.

   Poista
 3. Hyvää naistenpäivää:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos samoin sinulle,Marja-Leena ♥

  VastaaPoista
 5. Voihan harmi tuota konettasi:(
  Hyvää naistenpäivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ohjainlevy ja hiiri toimivat vielä yhdessä eli selvisin tästä tilanteesta ostamalla läppäriini hiiren. Hyvää viikonvaihdetta!

   Poista
 6. Harmi, kun kone simahti. Toivottavasti tulee pian kuntoon eikä kovin paljoa maksaisi. siitä huolimatta, hyvää naistenpäivän iltaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tilanne selvisi hiiren ostamisella. Vika on ilmeisesti vain ohjainlevyssä, jota ei jo pari vuotta vanhasta koneesta kuulemma kannata korjata. Hyvää viikonvaihdetta!

   Poista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.