Mikusta on tullut sylivauva

Ke 30.1.2013

Huomasin, etten ole pitkiin aikoihin kirjoittanut Mikusta mitään. Mikkuhan täyttää tänä keväänä jo 14 vuotta, tosin vasta toukokuussa. Se alkaa olla aika rauhallinen eikä enää innostu usein leikkimäänkään. Itseasiassa siitä on tullut oikea sylivauva. Ja enimmäkseen se ottaa ihan rennosti. Toteuttaa ansiokkaasti minun haavettani olla vain ja sitten hiukan levätä! Viikonloppuina, varsinkin näin talvella, pyrin itsekin tekemään samoin. :)
Kuva: © Marja-Leena Kirjonen

Tuo Mikun silmässä oleva jyvä on kyllä luonnossa musta, mutta salama muuttaa sen kullanväriseksi. Useimmiten Mikku siis vain loikoilee, kuvassa filtin alla olevien jalkojeni päällä. :) Jos se ei pääse syliin, se jää mahdollisimman lähelle minua.

Aamuisin sen on pakko päästä hetkeksi halattavaksi ja syliin kehräämään, ennen kuin lähden töihin. Ja kun tulen töistä, sama juttu, ja silloin kehräämisestä ei tahdo tulla loppua lainkaan. :)

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen

Nytkin se käväisi sylissäni katsomassa, mitä teen, ja siirtyi sitten jalkopäähäni jatkamaan uniaan. Kirjoitan tätä nimittäin aika myöhään ja olen läppärin kanssa jo petissä. :)
Huomenna on taas aikainen ylösnousu, joten pitää minunkin käydä nukkumaan. Hyvää yötä ja mukavaa pikkulauantaita, siis huomista keskiviikkoa!

14 kommenttia:

 1. Ihana kissa, niin tyytyväisen rauhallinen ilme kasvoilla ikäänkuin sanoisi että mitäs tässä hötkylisi.

  VastaaPoista
 2. Ihana Miku,niin tyytyväinen katse:)

  VastaaPoista
 3. Hieno ja varmasti sinulle rakas kissa, Miku!<333
  Hyvää viikonjatkoa, Marja-Leena!:)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikku on kyllä aika rakas "karvaryökäle"! Kiitos samoin Aili, hyvää loppuviikkoa1!

   Poista
 4. Kaunis Mikku:) Vanha Otto-kissani siellä Helsingissä täyttää huhtikuussa jo 19 vuotta,ja se on nyt käynyt aika vaivalloiseksi,ja poikani vaimoineen ovat ajatelleet viedä sen eläinlääkärille lopetettavaksi.Surullista,mutta kai parempi Otolle,kun se maukuukin koko ajan ,etenin yöllä ja nuoret eivät saa nukuttua.Muuta vaivoja sillä ei ole paitsi että pissaa sinne minne ei pitäisi,eli rakkokaan ei enään oikein toimi kuten ennen sillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Surullista, että eläinten ikä on loppujen lopuksi aika lyhyt. Esim. kilpikonna eläisi pitkään, mutta minä ainakin tykkään enemmän karvaisista lemmikeistä!

   Poista
 5. Hyviä hetkiä kissasi kanssa! Minä menetin oman kissani syksyllä. Se vain sairastui, heikkeni ja kuoli. suru oli suuri ja on vieläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lemmikistä luopumisen surun osittain korvaa uusi lemmikki, mutta minä ainakin muistelen toisinaan kaivaten noita jo elämästäni poistuneita eläinystäviä.

   Poista
 6. Taika,
  kiitos viestistäsi! Luin sen kyllä, mutta poistin sen koska olit kirjoittanut sähköpostini siihen näkyviin oikeassa muodossaan. En muuten ole saanut viestiäsi, jonka mainitset lähettäneesi. Ei ollut roskalaatikossakaan. En tosin ihan yksitellen selannut sitä, koska minulle oli tullut lähes 2000 roskapostia.

  TÄSTÄ SYYSTÄ TOIVON, ETTEI SÄHKÖPOSTIANI JULKAISTA OIKEASSA MUODOSSAAN TÄÄLLÄ BLOGEISSA. Hakkerien robotit, tai mitä ne nyt ovatkaan, hakevat nettisivuilta sähköpostiosoitteita jotta voivat sitten yrittää tukkia ihmisten sähköpostit. Minulle oli tullut tuon roskapostin lisäksi varmaan saman verran mainoksia, joita Google ei ollut suodattanut roskikseen. KIITOS YSTÄVÄT, ETTÄ HUOMIOITTE TÄMÄN PYYNTÖNI!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 4000 ylimääräistä postia lyhyessä ajassa on kyllä liikaa meikäläiselle lukutoukallekin! :DDD

   Poista
  2. Ookoo, selvä juttu. En ole tullut ajatelleeksi tuollaista s-postiongelmaa koska omassa blogissani sähköpostini on näkyvillä enkä ole milloinkaan saanut yhtään roskapostia!

   Koetan lähettää sen uudelleen, tarkistin kyllä aikaisemmin että osoite oli oikein joten kumma juttu. Koodi on niin pitkä etten sitä voi tähänkään liittää.

   Ellei viesti tule nytkään, "sparkle cursor for blogger"-tyylisillä sanoilla sitä voi etsiä googlesta!

   Poista
  3. Kiitos! Nyt on viestisi tullut! On tosi pitkä koodi!

   Poista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.