Kaulakoru

La 26.1.2013

Tämä tammikuu on ollut siinä mielessä erikoinen kuukausi, että olen voittanut kaikenlaista. Peräti kolme palkintoa tuolla Nukkelan kylä -blogini puolella. Yksi voitto peräti Kaliforniasta asti!

Joku aika sitten posti toi pullean kirjeen Klingeliltä. Avasin sen hieman ihmetellen. Arvelin, että sisällä on joku mainos. Yllätyksekseni kirjeessä oli tällainen kaulakoru:

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Mukana oli kirje, jossa kerrottiin, että ratkaisemani ristisana oli niiden 500:n joukossa, jotka saivat kaulakorun.

Katsoin sitten Facebookista kyseisen sivun, mistä palkinto oli tullut:

Kuva Facebookista
Olin kokonaan unohtanut koko ristisanatehtävän, jonka joskus Facebookissa olin ratkaissut. Aikaakin siitä oli jo viikkoja. Silloin tällöin teen ristisanoja, mutta ratkaisuja tulee harvoin lähetettyä. Tuota netissä ollutta ristisanaa ei tarvinnut lähettää, joten siten tulin osallistuneeksi siihen. Kovin nopea en ollut, enkä yrittänytkään. Itseasiassa en edes odottanut saavani mitään palkintoa. Kyllähän tuo kirje kivasti piristi päivääni, eikä korukaan ole hassumpi!

6 kommenttia:

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.