Ihanaa, lauantai!

La 27.10.2012

Lauantai ja kiireinen rankka viikko takana. Saa hetken huokaista! Tosin oma huusholli kyllä vaatisi taas enemmän kuin huomiota!

Parin päivän järkytys ilmastonmuutoksesta kotinurkilla! Lunta! Kylmää! HUI! Kaduilla näkymät olivat samat kaikenväristen autojen hartioilla.

Kuva: ©Marja-Leena Kirjonen
Kuva: ©Marja-Leena Kirjonen
Maahan en olisi halunnut katsoa lainkaan, kun töistä lähtiessä paikat olivat yhtä viileät kuin aamullakin:

Kuva: ©Marja-Leena Kirjonen
Ja jos lunta ei näkynyt, niin ainakin valtava lehtimatto kertoi kesän taas kerran jääneen auttamattomasti taakse.

Kuva: ©Marja-Leena Kirjonen
Kouluaikoina rakastin syksyä väreineen ja koulun alkamista. Nyt syksy väreineen saa mieleni apeaksi ja koska koulu on työmaani, sen alkaminen ei lainkaan innosta. :) Tykkään nykyisin viikonlopuista ja lomista. Ihmisen degeneraatio! Tai ehkä vain minun. ;D

Kuva: ©Marja-Leena Kirjonen
Äänestääkin kannattaa nyt, jos kunnan asiat ovat Sinulle tärkeitä! Ja vaikka eivät olisikaan. Nyt Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, mikä puolue saa eniten vaikutusvaltaa kunnassasi.

Kuva: ©Marja-Leena Kirjonen
Älä kulje vaikutusmahdollisuutesi ohi.

Myös ystävääni Paulaa saa äänestää, jos vaikutusalueesi on Helsinki:Paulan löydät KD:n riveistä.Ja jouluun on enää 59 päivää!

6 kommenttia:

 1. Ihan huvikseni kokeilen, voiko kommentoida ns "tuntemattomana". Ihanat lehtimatot siellä Hesassa! Mukavaa äänestyspäivää huomiseksi. ajatteles, meillä ei olekaan vaaleja ollenkaan nyt! Terv, Sirkka

  VastaaPoista
 2. Hyvinhän tuo tuntemattomana kommentoiminen sujui. Paitsi, että lopuksi kerroit, kuka olet! En ole yhtään selvillä Ahvenanmaan asioista. Hassua, jos teillä ei ole lainkaan kunnallisvaaleja! Itse äänestin täällä Hesassa jo ennakkoon. Huomenna menen luultavasti kirjamessuillle jHs.

  VastaaPoista
 3. Näinhän se on, ettei täkäläisistä asioista tiedetä siellä emämaan puolella yleensäkään. Ei ole nyt kunnallisvaaleja, ne tulevat sitten taas omalla ajallaan täällä (en kyllä muista, kuinka usein niitä pidetään!). Minäkin käyn useimmiten ennakkoäänestämässä. Mukavaa messupäivää tänään.

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Sirkka Sirkku! Seuraaviin kuntavaaleihin menee taas jokunen aika. Kyllä te siellä Ahvenanmaalla olette kuin eri maassa tosiaan, kun elätte ilmeisesti vähän kaikessa eri aikaa kuin me täällä. :) Mukavaa viikkoa Sinulle!

  VastaaPoista
 5. Kiitos ystävyydestäsi!Tämä lämmittää mukavasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Kaimaseni! Ystävyyden lämpöä tarvitaan ennen muuta, vaikka suuresti juuri nyt kaipaan myös kesän lämpöä!

   Poista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.