Viikko 15: Kevään kohinaa

Lauantai 16. huhtikuuta 2011


Viikko on taas mennyt kuin siivillä. Kevät porhaltaa kohti vinhaa vauhtia. Ensi viikolla on pääsiäinen ja sitten jo viikon päästä vappu! Hyppynaru on taas POP koulun pihallakin.


Lätäköt ovat aamulla vielä jäässä töihin lähtiessä- Päivällä päästään muutaman asteen verran lämpimän puolelle. Olisiko ollut viitisen astetta plussaa ja johonkin aikaan ehkä noin kahdeksankin lämpöastetta keskiviikkona 14.4. , kun koulun pihalla vaatetus oli niin palttoota kuin kesäpaitaakin.Saa nähdä onko tämä tyttönen kevään todella koittaessa yhtä hyvässä kunnossa kuin kuvanottohetkenä. Opettajien hätistelyt lisävaatteiden hakemiseen kaikuivat kuuroille korville! Jos luonto rankaisee flunssalla, niin toivotaan, ettei tule kovin pahana.


Ennen kuin kevät kunnolla koittaa, riittää auringolle vielä lumien sulattelemista tämänkin koulun pihalta.


Helsingissä on kuitenkin alueittain melko suuriakin pälvipaikkoja. Tämä kuva on Herttoniemestä:

Helsingin ydinkeskusta on lähes lumeton.
Kaupungilla liikkui keskiviikkona paljon nuoria. Menossa oli kuulemma joku Helsinginkatu-appro ja opiskelijoita oli tullut muualtakin Suomesta sitä Helsinkiin viettämään ja niin jengiä istui urhoolisesti myös terasseilla katujen varsilla.
Kulunut viikko oli myös ennakkoäänestyksen aikaa. Sunnuntaina 17.4. on varsinainen vaalipäivä, mutta kävin äänestämässä ennakkoon, ettei jää viime tinkaan. 

Sitten tämän viikon näkymät Kotikadullani, sillä täytyyhän minun näyttää teille, miten kevät täällä meidän nurkilla edistyy. ;DJa mitä kevään merkkejä vielä löytäisin? Tämä allaoleva kuva on rautatieaseman luota. Ainakin romanikerjäläiset ovat taas täällä.

Menköön Aamukamman eli Kevätkamman piikkiin tämäkin postaus. :)

10 kommenttia:

 1. Monenlaista keväänmerkkeihin kuuluu. Hauskat nuo vaatetuskuvat ja lämminverinen tyttö :D.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kuvista. Olipa raikas postaus. Aikoinaan asuin Helsingissä ja lämmin läikähdys tulee noita nurkkia miettiessä : )

  VastaaPoista
 3. Hui noita lapsosia kun ne niin äkkiä heittävät vaatteet yltään! Mutta kevät näyttää kotikatusi varrelta myös rumat kasvonsa niinkuin sillä onkin lätäköiden ja likaisten lumikasojen vuoksi. Kauneus tulee sitten!!

  VastaaPoista
 4. Meiltä on jo suurin osa noista aurauskasoistakin vajennut lähes olemattomiin - onneksi! Lunta ei ole oikeastaan enää muualla, kuin metsäisissä paikoissa, jonne aurinko ei ole vielä tarpeeksi päässyt paistamaan. Muistan itse kouluajoilta, ettei ollut ollenkaan harvinaista leikkiä "urheaa", jota nyt myöhemmin ymmärtää paremminkin uhkarohkeudeksi. Flunssa iskee herkästi, kun keikkuu liian aikaisin, liian vähissä vaatteissa. Muttei sitä kyllä tuossa iässä ajattele nokkaansa pidemmälle. :)

  VastaaPoista
 5. Minnehän se lumi menee kun se sulaa? Se varmaan piiloutuu johonkin.

  VastaaPoista
 6. Hämäävää on vielä lämpö, siinä piilee kylmyys. Tyttösen kannattais kuunnella asiantuntevia.

  Se on terassikausi alkanut, olut virtaa.;)

  VastaaPoista
 7. Zilga, Mayo, tuulento, TeeTee, kevättä kuitenkin kaiken aikaa! Likaisesta lumesta onneksi päästään pian. Uhkarohkeita urheilijoita nuorissa on riittämiin. Helsingissä kaikki vuodenajat ovat mielenkiintoisia!

  isopeikko, luulen, että lumi katoaa sinne mistä on tullutkin! ;)

  Liplatus, ei ole ollut vielä kovin lämmintä. Mieluummin vielä latkin kuumaa mehua kuin kylmää olutta terassilla. Tosin en juo olutta lainkaan, koska en pidä oluesta. ;D

  VastaaPoista
 8. Luulin,että kokonaan olivat jo lumet sulaneet,mutta onhan tuolla vielä vähän.Ja miten tuo tyttönen tosiaankin pärjää noin kevyissä vaatteissa vaikkei vielä hellettä olekaan....
  Kiitos kuvista,on kiva katsella entisen rakkaan kotikaupunkini kuvia blogisi kautta:)

  VastaaPoista
 9. Minua tuli sunnuntaina vastaan toppiin pukeutunut tyttö ja mietin ulsterini kätköissä miten tyttö tarkenee?

  VastaaPoista
 10. Siis kymmenkunta päivää sitten oli Helsingissä vielä tällaisia lumikasoja. Huh. Toissapäivänä Turussa käydessäni näin myös vielä yhden tosi komean ja korkean lumikasan. Meren rannalla täällä Porissa on vielä korkeita jääkasoja. Hassu kevät :)

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.