Morkkis :)

Ke 27.2.2013

Söin tänään tästä työpaikalla tarjolla olleesta kakusta palan aamulla ja palan ennen töistä lähtöäni. :)

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Kakku oli oppilaiden kotitaloustunnilla tekemä. Kun oppilaiden sörsselit, keitokset, kakut eivät maistu oppilaille itselleen, kotsamaikka tuo tuotteet tarjolle opehuoneeseen muutaman kymmenen sentin hinnalla. Tämän kakun palat maksoivat 50 senttiä. Kotsamaikka kerää siten rahaa tarvikkeisiin, joita ei määrärahoista voi ostaa.

Ei muuten mitään, mutta olen juuri saanut kolme kiloa läskiä pois itsestäni ja nyt sorruin tänään tähän suklaakakkuun!!! :DDD

12 kommenttia:

 1. Kyllä sitä joskus täytyy herkutella:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ritva, tätä juuri vakuuttelin itselleni tuossa tilanteessa!

   Poista
 2. ...ja kivaa, kun tarvikkeisiin saadaan rahaa!<3

  VastaaPoista
 3. Mullakin välillä tuollaisia morkkiksia;DYleensä aina sen jälkeen kun on vihdoinkin saanut pari kiloa alas ja sitten sortuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tää vaan, siis jotenkin... sIis tuttua! Yhteistä...

   Poista
 4. Anonymous1/3/13 08:55

  Meidän iässä kilot on sikavaikea karistaa, ja laihduttajan tie se on tuskien. Aivan varmasti sortuu jossain vaiheessa, mutta sinnikkyydestä pitää ottaa uudestaan kiinni. Kiloja tuosta kakusta ei kerry lisää, kun kakuttelu ei jää päälle. Tsemppiä vaan! Kilojen karistusvaihe ei ole mitään ylläpitovaiheen eli loppuelämän rinnalla.
  Marita

  VastaaPoista
 5. Anonymous1/3/13 09:03

  Huomasin että googlaamalla löytyy suurin piirtein kaikki, mitä olen linkittänyt mihin hyvänsä, jopa toisten blogien kommentit. Siksi kirjoitan tästä lähtien anonyyminä kaiken mitä voi.
  Marita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuo Google on aikamoinen juorutäti vai -setäkö lienee! :)

   Poista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.