Hiihtoloma alkoi!

Ti 19.2.2013

Hiihtoloma on kai tarkoitettu hiihtämiseen. Ensimmäisen hiihtolomapäivän, siis eilisen, käytin kotinurkissa hiihtelyyn edes pukeutumatta koko päivänä. Onhan tuon yhdyssanan hiihto-loma toinen osa loma.
Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Syömisetkin olivat sitä sun tätä. Ei kai kuitenkaan kaikkein huonoimmasta päästä: keitettyjä kananmunia ja hedelmiä. Mango tosin tällä kertaa tuotti pettymyksen. Se oli ylikypsä ja maistui jotenkin eltaantuneelta. Koversin sen sisuksista silti ehkä puolet. Taitaa jäädä loput syömättä. Paprikan pistelin poskeeni sellaisenaan ja parin kiivinkin sisukset tuli koverrettua. Useampaa kiiviä en pystykään syömään, en ainakaan yhtäperää, sillä kieltäni alkaa ikävästi kirveltää. Joskus niin on käynyt joidenkin tomaattienkin kanssa.

Ehkä tästä päivästä tulee toisenlainen. Hyvää hiihtolomaa teille, joilla on myös hiihtoloma! Muille mukavaa alkanutta viikkoa!

12 kommenttia:

 1. Rentouttavaa hiihtolomaa teille :) ja muutenkin hyvää jatkoa !

  VastaaPoista
 2. Oikein ihanaa ja rentouttavaa viikkoa !

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvää hiihtolomaa,toivotaan että ilmat on suotuisia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritva, tänään on edelleen talvisen harmaata, mutta valoisaa!

   Poista
 4. Oikein mukavaa lomaa sinulle:)

  VastaaPoista
 5. Mukavaa talvista lomaa ja nauti vapaasta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirkkis! Kauheasti olisi rästitöitä kotona!

   Poista
 6. Oikein hyvää lomaa suksilla tai ilman, Marja-Leena!<33333

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.