Hyviä ja huonoja kuulumisia epäkohdista

Su 2.9.2012

Vähän aikaa sitten kirjoitin blogissani Asemapäällikönkadulla olevasta sähkökaapista, joka oli jätesäkin sisällä rikkinäisenä pari vuotta. Nyt se on korjattu! Tässä kuva:

Kuva: © Marleena
Näin hieno kaappi on nyt ja joku kerkisi siihen jo jonkin mainoksenkin kiinnittämään. Tänään tosin huomasin jonkun jo käyneen tuon mainoksen siitä repimässä ja maahan heittämässä. Kaikenkaikkiaan on hieno juttu, että tilanne on korjattu.

Roskapönttö Ratamestarinkadulla on kuitenkin  entisellään. Siitäkin olen blogissani kirjoittanut. Tai ei tosiaan entisellään muuten kuin yhä täydenpänä ja on alkanut levitä joka puolelle. Noin 20 metrin säteellä koko ympäristö tuon raitiovaunupysäkin lähistöllä on alkanut muistuttaa kaatopaikkaa. Tässä muutama kuva.

Kuva: © Marleena
Kuva: © Marleena
Kuva: © Marleena
Kuva: © Marleena
Saa nähdä, milloin tilanne korjaantuu. Toivottavasti ei odoteta, että tulevan talven lumi peittää kaiken. En todellakaan voi ruveta keräämään noita roskia itse ja kuskaamaan niitä taloyhtiömme jätehuoneeseen! Ehkä löydän puhelinnumeron, johon voin vielä soittaa ja ilmoittaa asiasta, ennen kuin koko alue alkaa muistuttaa kaatopaikkaa.

6 kommenttia:

 1. Ihminen joka heittää omat roskansa pitkin maata on saanut huonon kasvatuksen ja ei omaa minkäänlaista ajatusta siisteydestä. Sitä mieltä olen noista raskaajista. Itse en heitä maahan mitään roskia, koska aina löytyy paikka johon ne kuuluu laittaa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, on tosiaan ikävän näköistä kun kaikenlaista roskaa esimerkiksi juuri raitiovaunupysäkillä.

   Poista
 2. Jos lähetät postia kaupungin tekniselle puisto-osastolle, tapahtuuko yhtään mitään!!

  Hyvää ja kaunista syyskuun alkua, Marja-Leena!<3333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä neuvo. Kiitos, Aili. Yritän etsiä tuon puisto-osaston tiedot! Kiitos! Hyvää alkanutta syksyä myös Sinulle!

   Poista
 3. On se kumma ettei roskakoreja saada tyhjennettyä, taitaa olla pulaa työtekijöistä.:)Sitten linnutkin niitä levittelevät entisestään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin yhden puhelinnumeron, jossa tiedettiin jotain tuosta pysäkistä, jonka numeron tajusin vasta äskettäin katsoa sen katoksen reunasta: 0663. Viimeksi siitä on kuulemma valitettu helmikuussa viime keväänä. Luultavasti kuitenkin vain lumiasioista silloin, koska siinä oli pitkään hankala jäinen reuna, kun tuli ratikasta ulos ja jälkakäytävälle piti kahlata polvia myöten lumessa. Nuo lumiasiat siitä silloin jotenkin sitten korjattiinkin, mutta muistan roskiksen silloinkin olleen sekalaisessa kunnossa. Nyt sitten odotellaan, mitä tapahtuu. Asiaa selvitellään, onko roskis HKL:n raitioliikenteen vastuulla vai taloyhtiön siinä vieressä.

   Poista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.