Jouluisia piirroksiani

Ti 17.7.2012

Nyt kesän pitäisi olla parhaimmillaan, mutta taivas on harmaa ja sataa. Lämmintä on noin 15 – 17 astetta ja oikeastaan kunnon lämpöistä kesää ei ole vielä ollutkaan.

Sopiva aika järjestellä tavaroitaan ja selata vaikka vanhoja piirroksiaan. Tein joskus Koululainen-lehteen enemmänkin kuvituksia. Käteen osui joululehti, johon tein pieniä kissa- ja hiiri-aiheisia vinjettejä yms.

Kissavaari lueskelee © Marleena

Piirroksissani kissat ja hiiret puuhailevat tonttulakki päässä kotoisia puuhiaan. Vaikka tietysti satukissat ja satuhiiret. :D
Kissamuori on leningintekopuuhissa © Marleena 
© Marleena
© Marleena

Hiiret kurkkivat kiikareineen, olisiko jotain makoisaa tarjolla. Joululahjojako se yksi kissoista vielä askartelee? Hiirenpää-avaimenrengasta kuitenkin.

© Marleena
Joskus pienet nokosetkaan eivät ole pahitteeksi.

© Marleena

Mitähän muuta keksittäisiin noita kesäsäitä ja heinäkuun helteitä odotellessa?6 kommenttia:

 1. Kyllä sinä osaat! Niin söpöjä kissoja ja hiiriä:) Onko ongelmia tuollaisissa sarjiksissa saada yksilöt oman näköisikseen joka kuvassa? Tavallaan muotokuvia nekin. - Ei paljon tuon parempaa sadepäivän tekemistä voi keksiäkään. Paitsi tehdä uusiakin tietysti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sirkka! Nämä ovat tosi vanhoja piirroksia ja aivan yksittäisiä. Eivät sarjakuvahahmoja. Saa nähdä sataako huomennakin, ainakin tänään satoi iltapäivällä eikä ollut mikään helle.

   Poista
 2. hienoja kuvia ja jotenkin leikkimielisiä...

  johan tuo saisi kesäkin tulla, mutta se taisikin mennä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasten lehteen tehtyjä piirroksia, joten kyllä leikkimielisiä.
   Saa nähdä saammeko tänä kesänä vielä oikeita kesäilmoja. Huonolta näyttää, ikävä kyllä.

   Poista
 3. Olipa kivoja piirroksia! Olet taitava!

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.