Omat kotisivut?

Su 27.11.2011
Kuva: Kotisivukone.fi
Mietin, hankkisinko itselleni oman kotisivutunnuksen ja laittaisin omat kotisivut, kun sain s-postia Kotisivukoneelta ja kampanjatunnuksenjonka saan antaa niille kavereille, jotka haluavat luoda itselleen omat kotisivut.

En siis tarkoita varsinaisesti blogia, vaikka www-sivuunsa voi laittaa myös blogin, vaan sivua, joka on täysin omani, jota ei mikään muu taho muuttele eikä ilmoita uusista hallintopaneeleista tai sivun ulkoasuun tai käyttöön liittyvistä asioista yhtäkkiä.

Mainoksessaan Kotisivukone tarjoaa .com- ja .net-loppuista verkkotunnusta ilmaiseksi, jos valitsee laskutusjaksoksi vuoden. Normaalisti hinta on 15 euroa vuosi. Sivuston ylläpito maksaa vuosilaskutuksessa 4,90 euroa kuukausi. Joten oma sivusto esimerkiksi com.-loppuisena tulisi maksamaan 15 euroa + 12 x 4,90 euroa, mikä ei ole aivan mahdoton summa. (Hinnasto) Sivustoon voi helposti laittaa vaikka oman verkkokaupan (hinta tosin silloin hieman enemmän):

Verkkotunnus voi olla esimerkiksi muotoa www.yrityksennimi.com tai www.lemmikinnimi.com. Oman verkkotunnuksen avulla kotisivujesi osoite muistetaan paremmin ja ne löydetään helpommin. Voit varata verkkotunnuksen heti kotisivujen tilaamisen ja maksamisen jälkeen kotisivujen ylläpitotilan "Lisäpalvelut" -välilehdeltä! Fi-päätteinen verkkotunnus ei sisälly tarjoukseen.


Omaa kotisivua voi kokeilla sitoumuksetta pari viikkoa ilmaiseksi.

Sivujen tekeminen on helppoa, koska html-kieltä ei tarvitse osata, vaan sivuston voi tehdä Kotisivun ohjeita (video yms.) käyttäen ja opiskelemalla lisää kotisivukoulussa. Oikean painetun oppaankin voi tilata postitse ilmaiseksi. Vaikuttaa mielenkiintoiselta.

Käytä kampanjatunnusta w57543 ja kokeile. Taidanpa kokeilla itsekin. 

PS. Tämä on melkein mainos, sillä voin ehkä saada leffalipun, jos teet itsellesi kotisivut ja kirjautuessasi käytät tuota kampanjatunnusta. Maksimissaan voin saada viisi lippua, mutta vain niin kauan kuin lippuja riittää. Tämä ei siis ole kovin suuri palkkioinen mainos ja tuloskin on epävarma! ;)
Voin kyllä auttaa sivuston tekemisessä, jos tarvitaan.

4 kommenttia:

 1. Sukulaisellani on yritys ja kotisivukoneen sivut. Hinta on noin 350 vuodessa, vaikka ei ole verkkokauppaa. Hiukan ihmettelen tuota kampanjaa.
  Muuten hyvät sivut ja tosi helpot käyttää, suosittelen : )

  VastaaPoista
 2. On niitä ilmaisiakin kotisivuja.
  Sellaisen olen minä laittanut yhdistyksellemme.
  http://rsley.nettisivu.org/

  VastaaPoista
 3. Mayo, olisiko sivuja tekemässä vielä joku ulkopuolinen henkilö, vaikka Kotisivukone on sivujen pohjana? Hän tietysti ottaa silloin siitä korvauksen.

  Jos sivut tekee itse, niin hinta on tuo 73,80. Ynnäsinköhän oikein? :D

  VastaaPoista
 4. sylvi, tutunpa tuohon vaihtoehtoon! Kiitos linkistä!

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.