Kuvahaaste, 2. kuva

Perjantai 28.1.2011

Kuva itsestäsi (noin) vuoden takaa, 2. päivän kuvahaaste:
Olin Picasso-näyttelyn koululaisversiossa Annantalossa oppilaiden kanssa käymässä ja siellä sai ottaa oman picassomaisen kuvan itsestään. Minä sain tällaisen.

Mustavalkohaasteen Ovi-versioni on blogissani Kuvapuheita. Kurkkaa sinne! Myös Valokuvatorstain 192. aihe Erilainen on siellä. Myös Numerokuvahaasteen Kuusikko on Kuvapuheita-blogissani.

4 kommenttia:

  1. Kävin Helsingissä katsomassa Picasson näyttelyn ja täytyy sanoa, että kuvasi on aivan tyyliin sopiva ja minusta kertoo hyvin siitä, kuinka monimuotoista ihmisen elämä on. Hyvä.

    VastaaPoista
  2. Todella hyvä kuva, mutta sinä se osaat Marja-Leena :)

    VastaaPoista
  3. Mayo, se Picasso-näyttely oli mielestäni sen takia hieno juttu, että se sai ihmiset liikkeelle ja siihen liittyen Helsingissä tapahtui paljon kaikenlaista mielenkiintoista. Itse Picasso on varmaan aika puitu aihe, vaan jaksaa ihmisiä kiinnostaa yhä vaan... Ja varmasti vielä kauan tulevaisuudessakin.

    VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.