Lastenkirjojen nostalgiaa

Ke 4.5.2016

Tällä hetkellä olen täysin turhautunut tabletin käyttäjä, ainakin mitä tähän bloggerin blogin kirjoittamiseen tulee. Myönnän, että minulla on valtavasti kuvia tässäkin laitteessa, mikä saattaa olla bloggerille ongelma. Kuvat ovat minulle tärkeitä, ja erityisesti se, ettei pysty vapaasti siirtelemään kuvia kansiosta tänne blogiin, on sangen TURHAUTTAVAA. Keksin edelliskerralla kirjoittaessani keinon, millä voin siirtää kuvia yleensä tänne, mutta blogger näköjään ei päivitä kuvahakunäkymää, vaan näyttää kuvia, jotka ovat kansiossa olleet aikaisemmin ja kuvia, jotka OLEN POISTANUT! Uusia kuvatallennuksia se ei huomaa/löydä tai mikä lienee syynä. Tai sitten se on hidas, liian hidas! Jos se näyttää uudet kuvat huomenna, niin niin hämäläiseksi se ei minua saa! Olen kyllä kohtalaisen kärsivällinen ihminen, mutta MUTTA...

Täytyy nyt sitten tyytyä siihen, että blogger löytää ROSKAKORIIN siirtämäni kuvat!!! Kaivanpa siis nyt roskakorista muutaman kuvan tänne. Ne eivät ole ne kuvat, jotka muuten laittaisin, enkä pysty niitä rajaamaan enkä yleensä tekemään niille muuta kukn laittamaan ne nyt tänne. Blogger saisi nyt pyytää anteeksi! Mutta pyydän nyt itse anteeksi! Haluan kuitenkin laittaa tämän postauksen valmiiksi, ennen kuin lähden kaupungille.

Toinen harmittava seikka on, etten tällä noin A4-kokoisella tabletillani pysty kirjoittamaan koko blogini tekstiä muuten kuin noin puolivälissä tätäkin kirjoittaessani on siirryttävä kirjoittamaan HTML-puolelle. Toivottavasti saatte tästä jotain selvää.

Keväällä olin mukana yhdessä ryhmässä, jossa käsiteltiin mm. lastenkirjojen aiheita. Minulla oli lapsena muutamia kuvakirjoja, joista on otettu monia uusintapainoksia, mutta nykyisin niitä ei enää ole saatavana. Ne olivat suunnilleen aikakauslehden kokoisia ja ohuehkoja paksulle paperille painettuja. Tätä Laura Järvisen kirjaa Kultakaupunkiin minulla ei ollut, mutta tuo Suuri palkinto -kirja oli.Lapsena minulla oli tämä kuvakirja, ennen kuin osasin itse lukea. Keksin kirjaan itse tarinan kuvien perusteella. Kun äitini sitten ehti kirjasen minulle lukemaan, olin todella pettynyt. Mielestäni oma sepitelmäni oli oikeampi! haustuo Olikirjanen jostain vielä. Kuvan otin keväällä ryhmässä, missä käsittelimme mm. lastenkirjojen aiheita. Kirjan omistaa eräs ystäväni.


Jännä muisto on tämä kuvakirja. Olisipa kiva saada se vielä jostain. Mutta nyt hei vaan, lähden ulos aurinkoon! Meillä on nyt Hesassa jo 14 plusastetta Celsiusta ja kello tulee kohta 10 aamupäivällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.