Tapaninpäivän tervehdys!

To 26.12.2013

Kummasti vaan aika sujahtaa ohi. Nyt jo joulukin, ainakin varsinaiset pyhät, on takana ja tapani vetää jo viimeisiään. Minulla on töiden kanssa ollut aika stressaava syksy. Siksi jouluunkin tultiin meillä kovin äkkiä ja äkkiä se näyttää olevan jo ohikin. Viikolla ennen joulua läppärini laturi hajosi. Ensin en meinannut millään raaskita ostaa uutta laturia, mutta pakkohan se sitten oli investoida vielä joulun alla, kun tavallisesti lataan puhelimenikin tietsikan kautta ja nyt olin sitten muutaman päivän vanhan puhelimeni varassa, jonka numeroa kaikki eivät yleensä muista ja jotkut eivät taida edes tietääkään. Käytän koko ajan Macin eri versioita ja niinpä laturikin oli hintava, noin 80 euroa. No, puhelimen laturi olisi kyllä ollut olemassa jossain, jos vain olisin jaksanut kaivella sen esiin sieltä, minne sen olin pistänyt. Toisaalta olen niin tottunut tähän Mac Book Pro -läppäriini, että vaikea sitä ilman on olla. Toivon, että se toimii vielä pitkään. Jossain kyllä tyttäreni tavaroissa on hänen PC-läppärinsä, joten se on sitten pakko ottaa käyttöön, jos tämä kone pragaa.

Pääasiassa joulu meni lepäillen. Aatonaatosta eteenpäin tuskin liikahdin petistä. Naapuri viestitteli aattona ja poikkesin häntä sentään tervehtimässä. Mikku-kissa viihtyy nykyisin hyvin sylissä tai kyljessä kihnuttamassa, joten vietimme oikein kissanpäiviä.

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Naapurini yllätti minut herkuilla, joita hän oli saanut runsaasti tyttäreltään ja halusi jakaa niistä minullekin. Tänä vuonna olen ollut muutamissa pikkujouluissa. Yksi oli Umon joulukonsertti Vuokko Hovatan kera ja siellä tarjottiin musisoinnin lisäksi vain glögi ja muffinssi, mutta muissa on ollut jouluruokaa yms. tarjolla runsaanlaisesti. Olen siis syönyt jouluruokaa ennakkoon ainakin kolmessa eri tilaisuudessa ja nyt vielä naapurin lahjoina! Sain Minnalta myös paketin, joka sisälsi kirjan, suklaata ja skräppipapereita. Kiitos Minna!

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Kuva: © Marja-Leena Kirjonen

Olen taas löytänyt käsinkirjoittamisen eli päiväkirjan pitämisen, ehkä siksikin tämä blogi on jäänyt vähemmälle. Facebookia on tullut päivitettyä useammin. Toisaalta olen aina töissä, tällä hetkellä teen kahta työtä, koska koulutöitä on ollut vähemmän kuin aikaisemmin. Toisesta työstä palkkaa on herunut tosi vähän, joten pitäisi yrittää löytää vähän paremmin palkattu työ kevääksi koulutyön oheen, jotta saisin viimein asuntolainankin pois ja pääsisin vihdoin lähtemään maaseudun rauhaan. Huomenna olen tuossa lisätyössäni ja ehkä ensi viikonkin. Koulut alkanevat vasta 7.1.2014.

Hyvää vuoden viimeistä viikonloppua 2013 ja pian alkavaa vuotta 2014!

9 kommenttia:

 1. Jälleen yksi vuosi on pian siirtynyt muistojen joukkoon...
  Oikein hyvää uutta vuotta 2014 sinulle, Marja-Leena:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aili, samoin Sinulle antoisaa vuotta 2014!

   Poista
 2. Joulu tuli ja meni ja nyt uutta vuotta odotellessa toivotan mukavaa välipäivä oleilua.

  VastaaPoista
 3. Mukavia välipäiviä sinulle♥

  VastaaPoista
 4. Haa kissi. Sinun sivuilta hyppäsi peikon kimppuun tyttömainoksia, onneksi peikko ei ymmärrä niiden päälle mitään :)

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.