Paluu kesätauolta

To 19.9.2013

Kyllähän monenlaista kirjoiteltavaa tässä olisi ollut, mutta pieni kirjoittamispaastokin joskus tekee hyvää. :)
Koulut ovat alkaneet, monet kesän kukat lakastuneet, Jaakko heittänyt kylmän kiven, syksyn sato kypsynyt tai kypsymässä... Kesä on auttamattomasti takana. Syksy on tullut.

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Uusimman puhelimeni kanssa tein myös aika möhläyksen. Luulin tuoneeni kuvat tietokoneeseeni ja poistin kaikki kuvat puhelimestani. Todellisuudessa tietokoneeni vain näytti, mitä kuvia olin ottanut! Todella ikävä juttu! Olin todella surullinen, kun olin tehnyt tuon virheen. Puhelimessani ei ole roskakoria, josta voisin palauttaa... Hukkasin siis lähes kaikki elo-syyskuussa ottamani kuvat eli kaikki kuvat, jotka ehkä olen ottanut 12.8.13 jälkeen. Yritin katsoa, olisiko johonkin siirtynyt varmuuskopioita noista kuvista, vaan ei... Ei edes iCloudiin, vaikka semmoinen tieto oli olemassa, että kaikki varmuuskopioidaan sinne.

Samoja kuvia en enää saa takaisin, mutta uusia kuvia voin onneksi ottaa.

PS. Fb-sivuja on tullut jonkin verran päivitettyä, niin että jos olette FB-kavereitani, niin siellä sentään olemme tavanneet suunnilleen ajan tasalla. :)

LISÄYS: Kurkkaa uusinta blogiani

Vaihtoa, kirppistelyä ym.Vaihtoa, kirppistelyä ym.

 http://vaihtotori.blogspot.fi/

4 kommenttia:

 1. Kaunis aurinkon kukka,no sattuuhan noita,mutta kyllähän se keljuttaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmoista se on nykyaikana, kun jokainen vempain on erilainen. :)

   Poista
 2. Ikävää, kun tällaista sattuu!
  Oikein hyvää viikonloppua, Marja-Leena:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oma tyhmyys harmittaa! :) Hyvää viikonloppua!

   Poista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.