Helmikuu jo loppuu... 😄

Su 26.2.2017

Kuukausi suunnilleen kulunut ja yhÀ junnaan tÀssÀ. Keksinkö, miten haluamansa kuvat saa tabletissa laitettua blogiin! En ole vielÀ keksinyt.


TÀmÀ kuva on vanha, mutta tie ja silta ovat aivan samannÀköiset tÀnÀÀn, joten menköön! EhkÀ vielÀ keksin, miten uudempiakin kuvia saa siirrettyÀ tÀnne.

HelsingissÀ on tÀysi talvi. Hieno puoli on kuitenkin, ettÀ pÀivÀ on pidentynyt huomattavasti ja pimeÀ tulee vasta illalla kuuden aikoihin.
MitÀÀn erityisen kiinnostavaa kirjoitettavaa minulla ei juuri nyt ole. Mietin, mitÀ teen kiiltokuva- ja paperinukkekokoelmilleni. Myynkö pikku hiljaa vaikkapa Facebookin ryhmissÀ pois, niin kuin olen jo nukkekotitavaroita myynytkin. Tuskin enÀÀ innostun laittamaan maalle joskus sinne suunnittelemiani nÀyttelyitÀ. Paljon olen antanut poiskin.

Vaikka otin GenissÀ Pron, niin en ole pariin kolmeen kuukauteen vÀlittÀnyt tehdÀ sukututkimusta. EhkÀ tÀmÀ on tÀllaista talvivÀsymystÀ. Kiva olisikin ollut uinailla talviunta kuten karhut, vaikka nekin alkavat ilmeisesti jo herÀillÀ. Aurinkokin on nÀyttÀytynyt jo pitemmÀn aikaa, joten kyllÀ tÀstÀ kevÀt vielÀ koittaa.

TÀytyy myöntÀÀ, ettÀ en ole ollut kovin innostunut kÀyttÀmÀÀn tÀtÀ tablettia blogin kirjoittamiseen, niin takkuista touhua tÀmÀ on. On paljon mukavampiakin asioita, mitÀ voi tehdÀ! Saa nÀhdÀ milloin tabletti alkaa vastata edes puhelinta, niin mobiililaite kuin tÀmÀkin on.


2 kommenttia:

  1. Kaunis tuo kuva. Minullakin on tabletti en osaa oikein kĂ€yttÀÀ, tĂ€mĂ€ pöytĂ€kone on turvallinen. Mukavia helmikuun loppupĂ€iviĂ€.♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Mukavaa laskiaistiistaita!

      Poista

Tervetuloa lukemaan blogiani! JÀtÀthÀn viestin tai kommentin kÀynnistÀsi minua ilahduttamaan! Luen mielellÀni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminÀ ei tÀhÀn blogiin voi enÀÀ kommentoida eli nimettömÀt kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.