Kevättä kohti

Pe 27.1.2017

Hei vaan taas kaikki!
Mahtaakohan kukaan enää tätä blogiani muistaakaan, kun itsekin olen tämän melkein unohtanut!
Olen nyt pitänyt tosi pitkän tauon tämän blogini kanssa. Ja samalla lailla on muittenkin blogieni tilanne. Jotenkin tuntuu siltä, että pitäisi taas näitä blogejakin herätellä. Käytän toistaiseksi tablettia, mutta olen jo tähän niin tottunut, että olen keksinyt, miten kuvat saa paikoilleen jne. Syy, miksi en välillä viitsinyt enää kirjoittaa bloggeriin, johtui pääasiassa kuvien hankalasta laittamisesta. Nyt ole jo keksinyt siihenkin uusia keinoja.
Nykyisin tulee seurattua somea lähinna facebookissa. Ja tuntuu joskus, että senkin seuraamista pitää välillä rajoittaa. Pisin aika, jonka olen sieltä ollut pois, on kai jotain puoli vuotta.

Joulukin ehti jo mennä ja vuosi vaihtua. Ensi viikolla on jo helmikuu! Ihanaa, että ollaan menossa kohti kevättä ja kesää! Tänään paistoi aurinko tosi ihanasti!

Yritän nyt ryhdistäytyä ja tutkia, mikä läppäriäni vaivaa. Toivon, ettei se hajonnut silloin, kun meillä paloi joku sulake. En tosiaan ole sitä sen jälkeen kokeillut, vaan siirryin kokonaan käyttämään vain tätä tablettia, jolla nyt kirjoittelen. Tabletti on jollain tavalla jopa läppäriä helpompi. Pöytäkoneesta puhumattakaan. Pöytäkonetta minulla ei nykyisin olekaan.

Sukututkimuskin on ollut pari kuukautta tauolla. Marraskuussa kuitenkin tapasi 6. serkkuni ja hänen miehensä! Meidän molempien sukujuuret menevät Koivistolle. Sain yhdeltä ystävältäni tämän vanhan kuvan Koivistolta. Se on vanha postikortti. Hän on jo ehtinyt antaa sen pois, joten en tiedä tästä kortista sitten enempää.


Kuva on nyt tässä sellaisenaan kuin sen sain. Hassuinta edelleen on, että blogger ei löydä tästä kuvasta tekemääni rajattua kuvaa, vaan huolii vain tämän "alkuperäisen", siis ystäväni minulle lähettämän kuvan. Olisin halunnut rajata mustat reunat pois, mutta en onnistunut. Pitää kai rehellisesti sanoa, etten keksinyt, miten tuo rajattu kuva löytyy.
Yritin löytää mobiililaitteille tarkoitetun tiedoston, jotta olisin paremmin voinut kirjoittaa tätä blogiani, mutta en ilmeisesti löytänyt. Latasin kyllä App storesta semmoisen kuin My blogger, mutta se on aivan tyhjä. En keksi, miten se toimii! Jos joku tietää, neuvokaa ihmeessä! Kiitos!


7 kommenttia:

 1. Kiva nähdä sinulta taas postaus:) En osaa neuvoa miten Applen puhelimella kirjoitetaan blogiin,oma puhelimeni on Android-puhelin,ja sillä olen joitakin kertoja kirjoittanut postauksen,mutta se on turhauttavan hankalaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on vanha Iphone ja tämän Ipad ja olen tähän tablettiin kyllä tottunut, mutta Bloggerilla ei ilmeisesti ole olemassakaan mobiilisovellusta blogien kirjoittajille. Sain sentään poistettua tuon nimeni pitkän litanian, jota en ole halunut blogissa käyttää. Sekin oli monen mutkan takana, mutta ilmeisesti onnistui. Katsotaan nyt, saanko jonkun läppärin kuntoon. Se läppäri, jota olen käyttänyt on Macin joku versio. Sitten on ikivanha. Enpä tiedä, raaskinko nyt ostaa uutta. 😊

   Poista
  2. Bloggerilla on kyllä sovellut,mutta taitaa olla vain Android-laitteille.Mutta en ole erityisesti pitänyt siitä sovelluksesta.

   Poista
 2. Kiva nähdä sinut taas täällä kaunis tuo postikortti. Mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
 3. Ei ole unhohdettu, parmminkin kaivattu. Aina välillä tulee mieleen ettei sinusta ole kuulunut mitään pitkään aikaan. Kiva kun tulit taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mummeli! Saa nähdä, pystynkö tekemään oikein mitään täällä bloggerin blogissa, niin kauan kuin käytän tablettia.

   Poista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.