Jatkaako vai ei? ūüėĄ

Pe 29.4.2016

Nyt on jo yli vuosi kulunut siitä, kun viimeksi kirjoitin. - Täähän on melkein kuin kirjettä alottaisi...

No OK, joka tapauksessa paljon on vettä virrannut kaikissa maailman joissa siitä, kun näpyttelin viimeksi tekstiä tähän blogiini. Aikamoinen kyllästymisen vaihe taisi olla tähän harrastukseen, sillä netin ääressä tuli vietettyä tovi jos toinenkin sekä kirjoittaen itse ja lukien toisten blogeja. Nyt mietin, pitäisikö taas elvyttää tämä harrastus. Tuttuja blogejakaan en ole lukenut ikuisuuksiin!

Taiderintamalta kuuluu taas rahakkaita juttuja:

http://www.hs.fi/m/kulttuuri/a1461728242082?jako=cd56c28faa9816ae0372a91bfb815bd5&ref=fb-share

Vappu on tuota pikaa ja äitienpäivä ja sitten helluntai. Siinä nämä kevään tärkeimmät juhlat sitten jo ovatkin ja siitä vaan sitten juhannusta odottamaan! Vaikka talvi onkin ollut sangen miellyttävä, ei ole ollut liikaa lunta eikä pakkasia, niin kyllä se on taas ollut kuin iäisyys! Ihanaa, että on jo kevät vihdoin!

4 kommenttia:

 1. Oi kiva kuulla sinusta tulehan taas joukkoomme. Hyvää kevättä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvää vappua myös Sinulle! Kiitos kommentista!

   Poista
 2. Minulla on myös ollut blogissa hiljainen kausi, jota olen alkanut elvyttämään. Postailen jotain kuvien kera nyt taas ja ennen kaikkea olen alkanut lukemaan taas muiden blogeja.

  Hyvää kevään juhlaa lumisateisesta Norjasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti monet ovat pitäneet taukoa blogien kirjoittelussa, mitä olen eri tahoilta kuullut. Hyvä varmasti niin, sillä paljonhan aikaa tähän harrastukseen menee. Kiitos kommentista ja hyvää kevään alkua sinne Norjaan, jossa on sukuni juuria jonkin verran!

   Poista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.