Uusi arvonta ja jouluisen arvonnan voittajat

La 10.1.2015

Nyt on vihdoin aika julkistaa jouluisen arvonnan voittajat:

1. ritva, Forrest Gump -elokuva
2. siili, servettipakkaus
3. mummeli, servettipakkaus
4. Jolana, servettipakkaus
5. klaara, servettipakkaus

Onneksi olkoon! Päätin antaa yhden tuotteen kullekin voittajalle! Ilmoittakaa, minne voin lähettää palkintonne. Yhteystietoni löytyvät ylläolevasta linkistä.

Sitten tammikuun arvontaan. Aloitetaan vuosi intohimoisesti. Osallistumisaikaa on tammikuun loppuun  klo 24 asti.Intohimonäytelmä (1986)
Katsoin tämän filmin tuossa loppiaisen aikoihin. Sekin on näitä meidän aikaisemmin katsomatta jääneitä dvd-elokuviamme. Suomalaisten näyttelijöiden laatutyötä. Pääosien esittäjät ovat tuttuja arvostettuja näyttelijöitä. Tämänkin avasin ennen katsomista kaupan muovipakkauksesta ja se on siis katsottu vain kerran.

Arvon jälleen tämän blogini kirjautuneiden lukijoiden kesken. Säännöt ovat entiset. Yksi arpa kommentista ja toisen arvan saa, jos laittaa tästä arvonnasta linkin blogiinsa tai FB-sivulleen.

Jos et vielä ole blogini lukija, voit kirjautua lukijaksi sivun alaosan lukijoitten linkistä.

Onnea arvontaan!


HUOM! Jätä lukematta seuraava kappale ja katsomatta filmikatkelma, jos et halua tietää mitään elokuvan sisällöstä.Elokuvasta ei ole paljon sanottavaa. Näytelmätyyppinen ja esitetty siis joskus tv-näytelmänä. Miten ihmisen arvomaailma vaikuttaa itsekunkin elämään näkyy tässä filmatisoinnissa selvästi. Jos elämässä ovat arvot järjestyksessä ja luottamus Luojan auttavaan käteen reilassa, niin ei helposti lähde väärille raiteille. Jos taas ollaan pilkkapuolella, niin lopputulos on selvä. Tämä esitys katkeaa puolitiehen. Miten sankariemme tulevaisuus jatkuu ja miten lopulta päähenkilöille käy, ei kerrota, mutta jotain sentään voimme aavistaa.


5 kommenttia:

 1. Oi kiitos, onnea muillekin voittajille.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää alkanutta vuotta! Laita s-postiini yhteystietosi.

   Poista
 2. kiitos ja onnea muillekin ja arpojalle mukavaa alkanutta vuotta! Laitan s-postia

  VastaaPoista
 3. Laitoin s-postia jo aikoja sitten, mutta mahtoiko tulla perille?

  VastaaPoista
 4. Hei kaikki! Anteeksi tämä hiljaisuus täällä blogissa. Olen pitänyt reilun kuukauden verkkopaaston eli olen ollut poissa FB:stä, blogeistani, sähköpostista jne. Nyt yritän kiireesti korjata tilanteen aiheuttamaa hämminkiä! Unohdin nimittäin myös arvonnat, vaikka kaikki palkinnot ovatkin olleet kirjekuorissa valmiina, mutta ilman osoitetietoja. Alkuviikosta nyt postitan, kunhan haen lähettämänne tiedot sähköpostistani.

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.