Paljonko painaa kahdeksan puolen kilon pakettia kahvia tai voita?

Ma 6.10.2014

Jihuu, pitää oikein korostaa, että olen saanut ruhostani pois 4 kiloa! Kesän kuihdutuslaarin aikaansaannoksia! Todellakin iso kassillinen tulisi kahdeksasta puolen kilon kahvi- tai voipaketista ja olen tosiaan niin paljon kevyempi!!! Neljä kiloa ei kuulosta yhtä hyvältä kuin kahdeksan puolen kilon pakettia mitä tahansa!

clipart
Nyt saankin sitten olla tarkkana, ettei tuo paino tule samantien takaisin. Siispä julistin samantien itselleni uuden päämäärän: toiset neljä kiloa pois jouluun mennessä! En siis hötkyile liikaa enkä pidä liikaa kiirettä. Suunnilleen samassa ajassa sain tuon neljä kiloa pois, joten ei kai jatkokaan ole mahdoton saavuttaa?!

Kieltämättä olen juhlinut saavutustani muutamilla herkkuaterioilla, joten pitää taas ryhdistäytyä! Kasviksia, hedelmiä ja marjoja! Porkkanoiden popsimista jne. jatkossa taas! Onko tämän blogini lukijoista kenties joku samoilla linjoilla?! :)

6 kommenttia:

 1. Onnea painonpudotukseen ja samaa jatkoonkin.

  VastaaPoista
 2. Kahvi on hyvää. Jos sitä saa laihtumalla, niin peikko laihtuu heti huomiseksi paketillisen. :) hyvä sua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuorokaudessa tuskin puolta kiloa saa pysyvästi pois, mutta ainahan voi yrittää. :) Palkinnon voi tosiaan ostaa itse kaupasta!!!

   Poista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.