Itä-Pasilan kaunistuksia

To 3.10.2013

Joskus minua on suorastaan harmittanut, kun todella kauniita ja piristäviä graffiitteja on pesty puhtaaksi ja huolimattomasti vielä, niin että jokin betoniseinä on näyttänyt entistä ankeammalta ja tuhruiselta.

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Tässä muutama uusi ja varmastikin luvallisesti tehty betoniseinän koristelu, koska niitä ei ole poistettu. En ole huomannut keltään kysyä, ketkä tämän ovat maalanneet, mutta lapset ja nuoret varmaankin. Tosin ylemmät kohdat ovat varmasti isompien tekemiä.

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Kuvat otin jo kesäkuun lopulla. Ovat vain jääneet tänne blogiin laittamatta.

5 kommenttia:

 1. Tuollaisia "graffitteja" onkin mukavempi katsella kuin tylsää betoniseinää:)

  VastaaPoista
 2. Paikoin Helsinkiin näitä luvallisia seinämaalauksia onkin ilmestynyt, mutta enimmäkseen ei.

  VastaaPoista
 3. Kyllä nämä on mukavampia katsoa kuin petoni seinät

  VastaaPoista
 4. Joskus tuntuu siltä, että meillä Suomessa ollaan liian tiukkapipoisia monissa asioissa. Tietysti rajansa kaikella, mutta meillä harmaata betoniseinää kaupungeissa riittää. :)

  VastaaPoista
 5. Juu siis ilman muuta saisi Suomeenkin vähän väriä sallia, varsinkin talvella kun ei ole puiden vihreyttä peittämässä harmautta tällaiset piristäisi kivasti.

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.