Talviturkki heitetty!

To 1.8.2013

Jaakko kerkisi tänä kesänä jo heittää kylmän kiven Suomen vesiin, ennen kuin minä sain heitettyä pois talviturkkini. Tosin en ole sitä viime vuosina joka kesä käynytkään pois heittämässä, kun tykkään enemmän uimahalliuimisesta.

Pirkon mökin ihastuttavaa pihapiiriä. © Marja-Leena Kirjonen

Tuolla Kiskon taidenäyttelyretkellä käväisimme Pirkon mökillä tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Ihana paikka ja upeat järvimaisemat! Uimapuku unohtui kotiin, mutta naku-uinti luonnisti, kun paikka oli rauhallinen ja mökkinaapurit elelivät kukin omilla reviireillään.

© Marja-Leena Kirjonen

Tämän laiturin päästä oli kiva pulahtaa uimaan, jopa niin kiva, etten olisi malttanut tulla pois vedestä lainkaan. Pirkko lämmitti saunan ja parit kunnon löylytkin tuli otettua ja pari kertaa pulahdettua Särä-järveen.

© Marja-Leena Kirjonen

Saimme kokea suomalaista mökkielämää ihanimmillaan uiden ja saunoen!

© Marja-Leena Kirjonen

Ilmakin suosi meitä. Vaikka edellisenä päivänä Jaakko oli viskannut kylmän kiven, vesi oli todella suloisen lämmintä ja samalla virkistävää!

© Marja-Leena Kirjonen

Ihanan leppoisaa kesäolemista!

© Marja-Leena Kirjonen

Aurinkokin ehti jo alas, ennen kuin maltoimme lähteä kotiin päin.

Onnellista elokuun alkua teille kaikille!


6 kommenttia:

 1. Ihana mökkipaikka,kaunis ranta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihastuin paikkaan! Ollapa itsellä sellainen!

   Poista
 2. Kaunista ja rauhallista mökkielämää:)
  Kiitos postauksesta, Marja-Leena, hyvää viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 3. Oi, miten ihania kesäkuvia! Mökki, ranta ja vesi ovat jotenkin suomalaiselle vertauskuvaa vapaudesta ja rauhasta ja levosta.
  Tämä elokuu on jo kypsää kesää, joka johdattaa meitä syksyyn ja pimeneviin iltoihin. On meillä valtavan kauniit vuodenajat; asumme varmaan maailman parhaassa paikassa, Suomessa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista pau! Juuri noin minäkin ajattelen, vaikka aika haikeana kesän päättymistä.

   Poista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.